Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KARAPIÇAK ?TERME´YE HER YERDEN FAZLA MESAİ HARCAYACAĞIM´

KARAPIÇAK ?TERME´YE HER YERDEN FAZLA MESAİ HARCAYACAĞIM´

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdulah Karapıçak, MHP Terme İlçe teşkilatında partililerle bir araya geldi. Ardından esnafları ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Abdulah Karapıçak ve beraberindekiler, 11 Mart Pazartesi günü MHP Terme İlçe teşkilatını ziyaret etti. Karapıçak, parti binasında, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel, MHP eski Samsun Milletvekili adayı Resul Şahin ve partililer tarafından karşılandı.

KARAPIÇAK: TERMELİLERLE GURUR DUYUYORUM
MHP Samsun İl Başkanı Abdulah Karapıçak, ?Önceden görev yapan bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Terme´de gerçekten zor günler yaşandı. Fetret dönemleri atlatıldı. MHP´ nin yönetim kurulu oldukça sağlam ve ülkücüler var. Biz de zorluk diye bir şey yok. Hepsi aşılır. Bizim için resmiyet diye bir şey de yoktur. MHP´de herkes ülkücüdür ve bu yükün altına girmiş kişilerdir. Görevi olmayan bütün MHP´li, ülkücü kardeşlerimiz bizim yardımcılarımızdır. Termelilerle gurur duyuyorum. Bizi sahiplendikleri için hepsine teşekkür ediyorum. Terme´ye her yerden fazla mesai harcayacağıma söz veriyorum? dedi.

?MİLLİYETÇİ HAREKETİN GÖZÜNDE TERME ÖNEMLİ?
Toplantıda konuşma yapan isimlerden Resul Şahin de Milliyetçi hareketin gözünde Terme´nin önemli olduğunu söyleyerek ?Belki burada 60 bine yakın seçmen var, bir milletvekili çıkaracak kadar. Ancak bu kadar değerli insanların buraya gelmesi, buradaki atmosferi bizimle paylaşmaları güvenin ifadesidir. Şunu söylemek istiyorum, Türkiye 80 milyonu değil, 300 milyonu zengin yapacak kapasiteye sahiptir.? dedi.