Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

?TERME´DE HİZMETLER KONUŞULUYOR?

?TERME´DE HİZMETLER KONUŞULUYOR?

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, pazartesi günleri gerçekleştirdiği halk günlerinde vatandaşlarla yüz yüze görüşmeyi sürdürüyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, pazartesi günleri gerçekleştirdiği halk günlerinde vatandaşlarla yüz yüze görüşmeyi sürdürüyor.
Projeler ve hizmetleri ile Termelilerin takdirini toplayan Başkan Kul, ?Terme´de tek bir sorun kalmayana kadar var gücümüzle, gece gündüz demeden mesai kavramı olmadan çalışıyoruz? ifadelerini kullandı.
Halkla iç içe belediyecilik yapan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediyesinde başlattığı ?halk günlerini´ aralıksız sürdürüyor. Haftanın her pazartesi günü başkanlık makamında, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile halkı dinleyen Başkan Kul, Terme halkının sorunlarına çözüm buluyor. Kul´un halk günlerinde çok sayıda gelen ve talepleri yerine getirdiği için teşekkür aldığı da dikkatlerden kaçmıyor.

?AMAÇ DERMAN OLABİLMEK..?
Göreve geldiği günden bu yana belediyecilik anlayışı ile örnek projeler gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kul, ?Belediye Başkanı olduğumdan bugüne kadar sürekli vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla zaten iç içeyiz. Ancak farklı nedenlerden dolayı görüşemediğimiz kardeşlerimizle halk günü uygulamasıyla bir araya gelme imkanı buluyorum. Hizmet ilkemiz, halkımıza daha iyi ve daha kaliteli bir hizmet sunmak ve birebir vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, dertlerine derman olabilmek. Vatandaşlarımızın talep ve beklentilerini karşılamak ise bizlere ayrı bir çalışma azmi kazandırıyor. Bu nedenle de vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.? dedi.