Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?SAMSUN EV´LENİYORUZ FUARI 2019´ KAPILARINI 3. KEZ AÇACAK

?SAMSUN EV´LENİYORUZ FUARI  2019´ KAPILARINI 3. KEZ AÇACAK

TÜYAP tarafından 31 Ocak - 3 Şubat 2019 tarihlerinde Samsun´ da düzenlenecek 3. EV´leniyoruz Fuarı ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

TÜYAP tarafından, T.C. Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve KOSGEB´in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan Samsun EV´leniyoruz 2019, 3.Evlilik Hazırlıkları, Konut Projeleri, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Zücaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, 31 Ocak-3 Şubat 2018 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi´nde gerçekleşecek.

EVLİLİĞE DAİR HER ŞEY BU FUARDA
Bu yıl 3.´sü düzenlenecek olan Fuarda, evlilik hazırlığında olan çiftlerin ihtiyaç duydukları tüm ürün ve hizmetler bir arada bulunacak. Fuarda evlenecek çiftlerin, aylarca süren evlilik hazırlığı süresini kısaltmayı ve kendi ekonomilerine uygun ürün ve hizmetleri kolayca bulabilmeleri hedefleniyor. Fuarda yer alacak katılımcı firmalar ise hem ürün ve hizmetlerini tanıtacak hem de binlerce ziyaretçiyle tanışma fırsatı yakalayacak.

FUARA ÖZEL İNDİRİMLER
Birbirinden güzel koleksiyonların yer aldığı, yeni trend gelinliklerin görücüye çıkacağı fuarda ziyaretçiler fuara özel kampanyalardan faydalanabilecekler. Katılımcı firmalar birbirinden şık stantlarda evlilik hazırlıkları ile ilgili son yenilikleri sergileyebilecekler. Bölge ekonomisine hareketlilik getirecek bu fuarda katılımcı firmalar önemli iş bağlantıları gerçekleştirecek, ürün ve hizmetlerini on binlerce ziyaretçiye tanıtma fırsatı bulacaktır.

FESTİVAL HAVASINDA GEÇECEK
TÜYAP Samsun 3. EV´ leniyoruz Fuarı 2019 evlilik modasına yakından mercek tutacak. Defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşecek. Fuar süresince pek çok etkinlik düzenlenecek olup; Abiye Defilesi, Kına Gecesi Ritüeli, Orkestra, Dans ve Sahne Performansları, Gelinlik Defileleri, Saç ve Makyaj Şovları, Düğün Fotoğrafı Sunumu gibi aktivitelerle ziyaretçiler eğlenceli anlar yaşayacak.Girişin ücretsiz olduğu 3. Ev´leniyoruz Fuarı, 31 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında 10.00- 20.00, 3 Şubat günü ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.Fuar hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve etkinlikleri takip etmek için www.samsunevleniyoruzfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Hbr: SamsunArena