Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

TERME NURULLAH´IN HEP YANINDA OLACAK!

TERME NURULLAH´IN HEP YANINDA OLACAK!

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Yılport Samsunspor´un Tokat Erbaaspor´dan transfer ettiği kaleci Nurullah Aslan´ı Nuri Asan tesislerinde ziyaret ederek başarı dilediğinde bulundu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Meclis üyeleri, Yüksel Soyyiğit, Güler Okumuş, Nebile Buzdan ve meclis üyeliğinin yanında Nurullah Aslan´ın amcası olan Hacı Bilal Aslan ile birlikte; Yılport Samsunspor´un Terme´li genç file bekçisi Nurullah Aslan´ı Nuri Asan tesislerinde antreman öncesi ziyaret etti.

ABDULLAH ASLAN´IN OĞLU..
Aslen Terme´li olan Samsunspor´un eski kalecisi ve 68 Aksarayspor´da kaleci antrenörlüğü yaparken 2014 yılında vefat eden Abdullah Aslan´ın oğlu olan Nurullah Aslan, Aralık ayı sonunda Yılport Samsunspor tarafındanTokat Erbaaspor´dan transfer edilmişti.

´BURADA OLMAK ONUR´
Sürpriz ziyaret karşısında duygulandığı gözden kaçmayan Nurullah Aslan ilgi ve desteklerinden dolayı Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, belediye meclis üyeleri ve tüm Terme´li hemşerilerine teşekkür etti. Aslan, ?Güzel şehrim ve büyük Samsunspor taraftarı için elimden geleni yapacağım. Bir zamanlar babamın bulunduğu kaleyi korumak benim için ayrı bir onur. O´na layık olacağım? dedi.

´BABASININ ADINI YAŞATACAĞIZ´
Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ?Abdullah Aslan Türk futbolunda ve Samsunspor başta olmak üzere diğer oynadığı takımlarda efendiliği, mesleğe olan saygı ve taraftarın sevgilisi olması sebebi ile çok farklı bir yerdeydi. Merhum Abdullah kardeşime vefamızı adını yaşatarak göstereceğiz. Bir zamanlar onun koruduğu kaleye gelen Terme´nin evladı genç Nurullah´ımızın başarılı olacağından şüphemiz yok. Başarılar hep onunla olsun? şeklinde konuştu.