Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

13 HAYIRSEVERDEN 7 TIR GIDA YARDIMI

 13 HAYIRSEVERDEN 7 TIR GIDA YARDIMI

KIZILAY VE TELLİOĞLU METAL KATKILARIYLA 7 TIR GIDA YARDIMI HALEP´E UĞURLANDI

Türk Kızılayı Terme Şubesi öncülüğünde Terme Tellioğlu Metal Sanayi Ltd. Şti.´nin katkılarıyla toplanan 7 tır gıda yardımı, dualar eşliğinde Halep´e doğru yola çıktı.
16 Aralık 2016 Cuma günü Terme Sanayi Sitesinde yapılan törene Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve belediye meclis üyeleri, Tellioğlu Metal San. Ltd.Şti. sahipleri Hüseyin, Süleyman ve Hacı Mustafa Tellioğlu, yönetici ve çalışanları, Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Aydın, TAKE, din görevlileri ve Türk Kızılayı Terme Şube Başkanı Mehmet Aksuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kadir Sabuncu, Dilek Şentürk, Kazım Şen, Murat Yılmaz, Rahmi Öztürk, Hayrettin Genç, Selami Kaya ve vatandaşlar katıldı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, dünyada yaşanan olayları kınayarak Türk halkının yardımseverliğinin takdire şayan olduğunu belirterek Kızılay ve Tellioğlu Metal´e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Organizasyonda başı çeken iş adamı Hüseyin Tellioğlu, yardımın 2 tırla başladığını akşama kadar 13 firmanın katkısıyla 7 tıra çıktığını, Kızılay´ın organizasyonunu ve faaliyetlerini her zaman takdir ettiklerini belirterek, insana manevi haz veren yardımlara devam edeceklerini söyledi.
Türkkızılayı Terme Şube Başkanı Mehmet Aksuoğlu, Suriye ve Halep´teki olayların dünyanın gözü önünde cereyan ettiğini, insanların evlerinden-yurtlarından ayrı kaldığını, bu duruma Kızılay´ın sessiz kalmadığını ve kalmayacağını göstermek istediklerini belirterek, ?Bir çocuk annesiz- babasız büyür; ancak vatansız büyüyemez.? dedi.

Yapılan duaların ardından 7 tır gıda yardımı Halep´e uğurlandı.