Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

 4 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Terme Belediyesi zabıta ekipleri tarafından sabah saatlerinde Terme´de bulunan bir çöp eve baskın yapıldı. Çöp ev ve bahçesindeki çöpler Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlilerince temizlendi.

İlçemizde geçimini hurdacılıkla sağlayan bir vatandaşın mahalle arasında bulunan evinin bahçesini çöp ile doldurmasının ardından şikâyetçi olan çevredeki vatandaşlar Terme Belediyesine başvuruda bulundu. Terme Belediyesi, zabıta ekipleri sabah saatlerinde çöp eve baskın yaparak, temizlik çalışmalarını başlattı.

Yaşanabilecek olumsuz bir duruma karşı polis ekiplerinin de hazırda beklediği temizlik operasyonu öncesi, çöp evin sahibi olan vatandaş, çöplerin alınmaması için uzun süre direndi. Zabıta ve polis ekiplerinin ikna çalışmasının ardından, çöp ev ve bahçesinde ekipler tarafından temizlik çalışması başladı.

Terme Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Gül vatandaşların bu gibi durumlarda hemen belediye ile irtibata geçmeleri ve ihbarda bulunmalarını isteyerek, ?birçok insanın yaşadığı bir alanda bu gibi çöplerin toplanmaları sağlık açısından tehdit oluşturuyor. Çevredeki vatandaşların belediyemize başvurmalarının ardından hemen harekete geçerek, bu alanda temizlik çalışmalarımızı başlattık. vatandaşlarımızın sağlığını tehdit eden bu gibi durumlara belediyemiz olarak asla müsemma tanıyamayız. Vatandaşlarımızın da karşılaştıkları bu gibi sorunları hemen belediyemize bildirmeleri gerekiyor.? şeklinde konuştu.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yaklaşık 3 saatte temizlenen ev ve bahçesinden 4 kamyon çöp çıktı.