Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

ANNELER GÜNÜ KUTLANDI

Terme Yardım Sevenler Derneği´nin 25´nci Anneler günü Çayı coşkuyla kutlandı.

Terme Yardım Sevenler Derneği´nin 5 Mayıs 2019 Pazar günü, Büyük Atlas Düğün Salonunda düzenlemiş olduğu Anneler Günü Çayı büyük ilgi gördü. Anneler Günü Çayına Dernek Başkanı Latife Sabuncu dernek üyeleri ve çok sayıda anne katıldı.
Yoğun katılımın olduğu programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Latife Sabuncu yaptı. Sabuncu konuşmasında ?Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Hepinizin Anneler Günü kutlu olsun. Annelerimiz dünyada bizlere bahşedilmiş en değerli varlıklardır. Karşılıksız sevgi ve merhametin tek kelimeye sığmasıdır "Anne". Bizi hayata getiren, yaşamayı, gülmeyi, erdemi, sevgiyi ve bütün insanca şeyleri öğreten analarımızdır. Sevginin ilk ve içten şeklini onlardan öğreniriz. Hayata bağlanmamız ve insanlığı sevmemiz hep onların sayesindedir.?dedi.
Geleneksel olarak Derneğin kurulduğu yıldan itibaren her sene düzenli olarak yapılan Anneler Günü Çayının bu sene 25´ncisi kutlandı.
Programda, dernekte üretilen el emeği işler ile esnaftan toplanan çeşitli hediyeler çekilişte sunuldu. Elde edilen gelirin ise öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine verileceği bildirildi.
Program, bayanların müzik eşliğinde oynadıkları oyunlarla sona erdi.