Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

5. SIRADA TAMAMLADI

 5. SIRADA TAMAMLADI

Atatürk İlkokulu, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Samsun´da düzenlenen halk oyunları yarışmasını 5. sırada tamamladı.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Samsun´da düzenlenen halk oyunları yarışmasına Terme Atatürk ilkokulu öğrencileri katıldı. 22 ekip arasından yarışmaya katılan Atatürk İlkokulu öğrencileri yarışmayı 5. sırada tamamladı.

Yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Halkoyunları eğitmeni Emrah Kuvvet ?Yarışma sürecinde bizden maddi ve mavevi desteğini esirgemeyen hayırsever işadamı Ahmet Ersoy başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy ve okul müdürümüz Mustafa Atınç Kasapoğluna teşekkür ediyoruz.? dedi.

Okul müdürü Mustafa Atınç Kasapoğlu ise ? Okulumuz son 3 yıldır olduğu gibi bu yılda ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu yaşıyor. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler çocuklarımızın gelişmesine, kendilerine güvenmelerine, ekip ruhu ile hareket etmelerine de olanaklar sağlamaktadır. Okulumuz bu tür etkinliklere çok önem vermektedir. Şuanda okulumuzda bir çok etkinlikler devam ediyor.
Halkoyunları ekibimizi tebrik ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.