Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AMAZON TERMELİLER KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN BAHAR İNSAN VE SANAT ETKİNLİĞİ

 AMAZON TERMELİLER KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİNDEN BAHAR İNSAN VE SANAT ETKİNLİĞİ

Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin hazırlamış olduğu Bahar-İnsan ve Sanat etkinliğinde vatandaşlar, Klasik Türk Müziği eşliğinde doyasıya eğlendi.

Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği, 26 Nisan Çarşamba günü Terme Ulusoy Tesislerinde, Bahar-İnsan ve Sanat etkinliği düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sezai Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme Esnaf Odası Başkanı Barış Aktepe, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Sanatçısı Ertuğrul Sevindik, Türk Kızılayı Terme Şube Başkanı Mehmet Aksuoğlu, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda davetli katıldı. Programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Mustafa Güler, yaptı.

Güler, konuşmasında ?Derneğimizin düzenlemiş olduğu Bahar-İnsan ve Sanat etkinliğimize derneğimizin yönetim kurulu adına hepinize hoşgeldiniz diyorum. Bu geceyi düzenlememizi nedenlerinden biri derneğimizin sürdürebilirliğini temin maksadıyla sizlerin maddi ve manevi desteğini sağlamak. Dernek tüzüğümüze uygun olarak da sosyal hayatımıza katkı sağlayacak sanat yönü bulunan bu etkinliği düzenlemek olmuştur.

Etkinliğin düzenlenmesinde bizlere destek çıkan başta Samsun DSİ 7. Bölge Türk Müziği Topluluğuna ve şefleri Sevtap Bayraktar´a, bizleri kırmayarak gecemize renk katan Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği sanatçısı Termeli hemşehrilerimiz Ertuğrul Sevindik´e ve maddi, manevi katkıları ile bize güç veren sponsorlarımız Haluk Trabzon, Ahmet Ekmekçi, Muharrem Çelik, Kerem Sekmen, Mahmut Kökten, Sedat Çevik, Süleyman Tosun ve Bizler Pide Salonu işletmecilerine ayrıca etkinliğimizin bu güzel ortamını sağlayan Ulusoy Kompleksi müdürü Saadettin Gürler´e derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.? dedi.

Açılış konuşmasının ardından DSİ 7. Bölge Türk Müziği Topluluğu şefi Sevtap Bayraktar eşliğinde söylenen müziklerle doyasıya eğlenen konuklar, Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Sanatçısı Ertuğrul Sevindik´in seslendirdiği müziklerle adeta kendilerinden geçerek unutulmaz anlar yaşadı.
Program, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Sanatçısı Ertuğrul Sevindik ve DSİ 7. Bölge Türk Müziği Topluluğu Şefi Hatice Sevtap Bayraktar´a, Amazon Termeliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından takdim edilen plaket ile son buldu.