Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

?AŞK MEDENİYETİNE YOLCULUK? 3. BASKISINI YAPTI

    ?AŞK MEDENİYETİNE YOLCULUK? 3. BASKISINI YAPTI

Bilgi Gazetesi ve Bilgi Pınarı Dergisi yazarlarımızdan, Eğitimci-Şair-Yazar Ahmet Sezgin´in ?Aşk Medeniyetine Yolculuk? isimli deneme kitabının 3. baskısı, Etüt Yayınevi tarafından Aralık 2017´de Samsun´da yayınlandı.

?Aşk Medeniyetine Yolculuk isimli eserde Ahmet Sezgin´in eğitimci kimliğiyle yazar-şairlik yönünü buluşturarak özgün, akıcı, duru ve şiirsel bir üslupla kaleme aldığı kırk bir deneme yer alıyor.?
Terme M. Âkif Ersoy Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet Sezgin: ?Allah´a binlerce hamdolsun ki, Aşk Medeniyetine Yolculuk isimli deneme kitabımız umduğumuzun üstünde bir teveccühle karşılaştı. Cenab-ı Allah; bize hak ve hakikat yolunda okuyup yazmayı nasip etsin. İnşallah eserimiz, hayırlara vesile olur; nice gül yüreklere cemreler düşürür. Deneme kitabımıza büyük bir ilgi gösteren eğitimci kardeşlerime, hakkında güzel yazılar yazan yazarlarımıza, kıymetli okurseverlere çok teşekkür ederim.? dedi.
Biz de -Terme Bilgi Gazetesi olarak- çok değerli eğitimci-yazarımız Ahmet Sezgin´i bu kıymetli eserinden dolayı tebrik ediyor; daha nice güzel eserler vermesini diliyoruz.