Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İLÇE BİRİNCİSİ RESİM, GÜMÜŞHANE YOLUNDA

 İLÇE BİRİNCİSİ RESİM, GÜMÜŞHANE YOLUNDA

Türkiye genelinde yapılan ?15 Temmuz Millî İrade ve Demokrasi Şehitleri Resim Yarışması?nda birinci seçilen resim, ilçemizi Gümüşhane´de temsil edecek.

Türkiye genelinde yapılan ?15 Temmuz Millî İrade ve Demokrasi Şehitleri Resim Yarışması?nda Terme birincisi, M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencisinin eseri oldu.
Gümüşhane İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen, Türkiye genelindeki lise öğrencilerinin katıldığı ?Gençlerin Gözüyle 15 Temmuz Millî İrade ve Demokrasi Şehitleri Resim Yarışması?nda Terme´de birinci seçilip ilçemizi Gümüşhane´de temsil edecek resim ve öğrenci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 11/B sınıfı öğrencisi Gül GENÇ olmuştur.
Terme Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Çakır Ahmet Bilgin: ?15 Temmuz Darbesi ve Şehitleri? temalı resmiyle okulumuzu ve ilçemizi Gümüşhane´de temsil edecek olan çok sevgili öğrencimiz Gül Genç´i başarısından dolayı yürekten tebrik ediyorum. Ayrıca ona destek olan Resim Öğretmeni Şahin Güzel Bey´e de çok teşekkür ediyorum.? diyerek Gül Genç´i ödüllendirdi.