Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

İYİ PARTİ´DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

 İYİ PARTİ´DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Terme İyi Parti tarafından organize edilen etkinlik doğrultusunda İyi Parti Terme İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri öncelikle Terme İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek Emniy

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Terme İyi Parti tarafından organize edilen etkinlik doğrultusunda İyi Parti Terme İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri öncelikle Terme İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek Emniyet Müdürü Murat Elkılıç ve görevli polis memurlarının gününü kutladı. Daha sonra bir dizi şehit ailesi ziyareti gerçekleştirildi. 1997 yılında İzmir´de görev yaparken şehit olan polis memuru Adem Erken´in ilçemiz Geçmiş Mahallesinde ikamet eden ailesine, 1996 yılında Siirt´te şehit olan polis memuru Mustafa Zıvalı´nın Evci Miliç Mahallesindeki ailesine, 1995 yılında Van´da şehit olan polis memuru Hüsamettin Şahin´in Çay Mahallesinde oturan annesine, nihayetinde de 1979 yılında Malatya´da şehit olan polis memuru Muhittin Yılmaz´ın Çay Mahallesinde ikamet etmekte olan eşi ve oğluna ziyarete gidildi.
Şehitlerin evlerinde yapılan görüşmelerden sonra şehit yakınlarına plaket, Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi. Daha sonra İyi Parti Terme İlçe Başkanı Oğuz Pamuk bir konuşma yaptı. Pamuk konuşmasında;? Polis Teşkilatımız toplumsal güvenin tesis edilmesi hususunda halkın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaktadır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasını sağlayan polislerimiz toplumda huzuru ve asayişi temin etmek için yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını tehlikeye atarak cesaretle ve fedakarca vazifelerini ifa etmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle Emniyet Teşkilatımız bünyesinde görev yapan değerli polislerimize bir kez daha halkımız ve şahsım adına teşekkürlerimi sunarken vazifesini yerine getirirken şehit olan polislerimizi minnetle ve rahmetle anıyorum? dedi.