Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İZGÖREN, TERMELİLERLE BULUŞACAK

 İZGÖREN, TERMELİLERLE BULUŞACAK

Terme Belediyesi, Ahmet Şerif İzgören´i Terme halkı ile buluşturuyor.

Terme Belediyesi tarafından organize edilen ve İzgören Akademi´nin kurucusu Ahmet Şerif İzgören tarafından verilecek olan ?Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak? isimli seminer 15 Mart 2018 Perşembe günü saat 10:00 ve 18.30´da iki seans halinde Terme Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek. Seminerin tüm Terme halkına açık olduğu bildirildi.
Eğitime verdiği önem ile dikkat çeken Terme Belediye Başkanı Şenol Kul öncelikle öğrencilere yönelik çalışmalarda bulunmuştu. Sonrasında belediye personeline yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenleyen Başkan Kul, Terme belediyesi olarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için bu tür çalışmalar içinde olduklarını belirtti.

KUL´DAN DAVET
Termelileri Perşembe günü yapılacak olan seminere davet eden Başkan Kul, ?Yaptığımız planlama ile saat 10:00 da öğrencilerimizi, saat 18:30´da da halkımızı arkadaşım Ahmet Şerif izgören ile buluşturacağız. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz? dedi.
Ahmet Şerif İzgören kimdir?
1965 yılında İzmir´de doğdu. Kuleli Askeri Lisesi´nin ardından 1987´de Hacettepe Üniversitesi Bölümü´nden mezun oldu. Türk Silahlı Kuvvetleri´nde üsteğmen rütbesine kadar görev yapan İzgören, 1991 yılında TSK´ dan istifa ederek ayrıldı. Bursa´da, Ankara Üniversitesi TÖMER´in kurucu müdürlüğünü yaptı. Daha sonra özel sektörde iki şirkette genel müdürlük görevlerinde bulundu. 1996 yılında Academy Internatıonal´ı kurdu. 1998-2003 yılları arasında, İngiltere´deki Northampton Üniversitesi Sunley Management Center´la iş birliği projesini yürüttü. 2001 yılında, bir yıl KKTC´de Doğu Akdeniz Üniversitesi´nde öğretim üyeliği görevinde bulundu. İzgören, İngiltere, Danimarka, Almanya, Avusturya gibi ülkeler de dâhil olmak üzere 2000´i aşkın eğitim ve seminer verdi. Türkiye Uğur Böcekleri Projesi´nin kurucu liderliğini yaptı. Projenin amacı dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik değerleriyle birlikte hoşgörü ve yurt sevgisi ilkelerini yaymaktır. Projeye katılan gençler aldıkları eğitim sonrası Çocuk Esirgeme Kurumları, ceza evleri, ilköğretim okulları ile Anadolu´nun birçok kasaba ve köyünde 150.000´i aşkın vatandaşımıza ücretsiz eğitimler vermiştir. Türkiye Uğur Böcekleri Projesi kapsamında Ahmet Şerif İzgören de gönüllü bir uğur böceğidir. Yazarın; Kişisel Gelişim, İş ve Yönetim, Anı, Çocuk, Roman ve Mizah kategorilerinde toplam 20 kitabı vardır.