Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KATARLI İŞ ADAMLARINA TERME´YE YATIRIM DAVETİ

  KATARLI İŞ ADAMLARINA  TERME´YE YATIRIM DAVETİ

Terme Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi Katar´ın Başkenti Doha´da yaptığı görüşmelerde yatırımcıları Terme´ye davet etti.

Katar´da gerçekleşen program kapsamında,e-ticaret yatırımların finansmanı, girişimcilik, yenilik, teknolojinin arttırılması ve tarım konulu panellerin yer aldığı ?2017 2.KOBİ Konferansı? ile tarım ve gıda,yenilenebilir enerji, enerji, petrol ve gaz, inşaat ve alt yapı, inşaat malzemeleri, sağlık, ilaç ve sağlık ekipmanları, makine ve teçhizat başta olmak üzere çeşitli sektörlerde Türk ve Katar firmaları arasında ikili görüşmeler (B2B)gerçekleştirildi.
Konferansa TTSO adına Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ekmekçi katıldı.
Konferansta konuşan Başkan Ekmekçi; ?bizde yerel yönetimler olarak bu ilişkilerin geliştirilmesini arzu ediyoruz. Terme tarım, ticaret ve turizm alanında ciddi gelişmeler içindedir. Özellikle şunu belirtmek isterim ki Terme´miz havasıyla, suyuyla, doğal ve tarihi güzellikleriyle güzel bir şehir,güvenli bir şehirdir. Mavisi, yeşili, bakir doğası ve sahip olduğu değerleri ile adeta keşfedilmeyi bekleyen hazine gibidir. Yatırım yapılacak ilçelerin en başında gelmektedir. Sahil bandımız, Gölardı, Miliç ve Simenit Terme´miz için büyük önem ve değer taşımaktadır. Terme´ye yapılacak olan her türlü yatırım ve istihdam için tüm desteği verebiliriz.? diyerek Katarlı iş adamlarını Terme´ye davet etti.
Başkan Ekmekçi konuşma esnasında katılımcılara Terme´nin tanıtımı adına resim ve broşür tanıtımı yaptı.
Ekmekçi´nin konuşmasının ardından Katarlı iş adamları inşaat, turizm, otelcilik ve finans grublarından Terme´ye yatırım yapmanın iyi bir düşünce olabileceğini belirtti.