Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

KÖKTAŞ: BAYRAMLAR BÜYÜKLERİ HATIRLAMA KÜÇÜKLERİ SEVİNDİRME GÜNLERİDİR

  KÖKTAŞ: BAYRAMLAR BÜYÜKLERİ HATIRLAMA KÜÇÜKLERİ SEVİNDİRME GÜNLERİDİR

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ?Ülke ve millet olarak yeni bir Kurban Bayramı´na daha kavuşmanın manevi huzur ve mutluluğu içindeyiz.?dedi.

Ülkemizin her bir köşesindeki hemşehrilerimizin, yurt dışındaki vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek bayramını tebrik eden Köktaş ?Bayramın kazasız belasız, huzur ve mutluluk içinde geçmesini temenni ediyorum.

Bayramlar, aziz milletimiz için çok derin anlamlar ifade etmektedir. Birlik, beraberlik, kardeşlik, neşe ve sevinç günleri olan bayramlar, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışma günleridir. Bugünler, büyükleri hatırlama, küçükleri sevindirme günleridir. Kendimizi yenileme ve tazeleme günleri olan bayramlar, umutlarımızı diri tutma günleridir.

Birlik ve beraberliğimizin sayesinde Türkiye Cumhuriyeti devleti bugün bölgenin en güçlü, en istikrarlı ülkesi haline gelmiştir.
Fakat Türkiye´nin güçlenmesini ve büyümesini istemeyenler, bugün ülkemizin üzerinde oyun oynayan şer odakları nihai hedeflerine asla ulaşamayacaklardır.
Milletimizin birliğine ve beraberliğine yönelik tuzaklara karşı asla rehavete kapılmayacak, her zaman birlik ve beraberlik içinde omuz omuza durarak, kardeşliğimizi ebediyen baki kılacağız.

Yine, gerek milletimizin huzur ve selameti için vatan topraklarında, gerekse bölgemizde ve dünyada barış ve istikrarı korumak için yurt dışında fedakarca görev yapan bütün asker ve polislerimizin mübarek bayramını kutluyorum. Şehit ve gazilerimizi de rahmet ve şükranla anıyor, ailelerine ise bir kez daha sabırlar diliyorum.