Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

?MEHMETÇİĞE UZANAN MİNİK ELLER?

 ?MEHMETÇİĞE UZANAN MİNİK ELLER?

Terme Özel Defne Anaokulu öğrencileri ?Mehmetciğe Uzanan Minik Eller? projesi kapsamında Terme İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına ziyarette bulundu.

Terme Özel Defne Anaokulu öğrencileri ?Mehmetciğe Uzanan Minik Eller? projesi kapsamında Terme İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına ziyarette bulundu.
Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü İsa Eralp, ? Özel Defne Anaokulu olarak öğrencilerimize vatan sevgisi, bayrak sevgisi ve asker sevgisi kazandırmak amacıyla ?Mehmetciğe Uzanan Minik Eller? projesi kapsamında ilçe jandarma komutanlığından vatani görevlerini yapan askerlerimizi bugün ziyaret etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Komutanlarımız ve Mehmetciklerimizle, minik öğrencilerimizi buluşturan bizlere bu güzel ortamı sağlayan ayrıca gösterdikleri sıcak ilgiden ve projemizi gerçekleştirme noktasında bize ev sahipliği yapan ilçe jandarma komutanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kahraman mehmetcik vatan size minnettardır. Ey şanlı askerim sen bir tanesin. Türk Milleti doğuştan askerdir. Bu bayrak dalgalandıkça bu ülke hep var olacaktır. Şuan elleri tetikte nöbet tutan vatanı bekleyen tüm mehmetciklerimize selam olsun.?dedi.
Ziyarette öğrencilerden 2 tanesi İstiklal Marşının 10 kıtasını söyleyerek öğretmenleri ile beraber yaptıkları Türk Bayrağını İlçe Jandarma Komutanına takdim etti.
İlçe jandarma komutanına Arif Nihat Asya´nın bayrak adı şiirinin her bir kıtasını başka bir öğrencinin okuması ile devam eden ziyarete minik öğrenciler vatani görevini yapan Mehmetciklere aileleriyle ve sevdikleriyle mektuplaşsın diye üzerlerinde vatan, bayrak ve mehmetcikle ilgili güzel sözlerin yazılı olduğu paketleri ve yine minik ellerin anneleriyle birlikte yaptıkları ayyıldızlı kurabiye paketleri askerlere teker teker dağıtıldı.
İlçe Jandarma Karakol Kamutanlığının hazırladığı ikramları tadan minik öğrenciler mehmetciklerle aynı masada olmanın mutluluğunu yaşadı.
Terme İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Vahit Duran ve Cuma Arpacı´da minik öğrencileri yalnız bırakmadı.
İlçe Jandarma Karakol Komutanı, ?Sevgili öğrenciler, Özel Defne Anaokulu olarak böyle güzel bir proje yapıp bizleri ziyaret etmenizden çok memnun olduk. Biz askerlerin görevi vatanımızı korumak bayrağımızı dalgalandırmak ve bu güzel yurdumuzun emniyetini ve güvenliğini sağlamaktır.
Bir zamanlar bizde sizler gibi küçüktük ozaman bize büyüklerimiz vatanımızı bayrağımızı ve askerimizi sevmeyi öğrettiler. Bizler büyüdük buralara geldik şimdi sizlere vatan, millet, bayrak ve asker sevgisi aşılıyoruz. Sonra sizler büyüyeceksiniz sizden sonrakilere bunları kazandıracaksınız. Bu böyle devam edip gidecektir. Sevgili minik öğrencilerimiz sizler mehmetciklerinizi mehmetciklerimizde sizleri seviyor sizlere vatan, millet, bayrak ve asker sevgisi kazandıran sizleri yetiştiren öğretmenlerinize ve ailenize teşekkür ediyorum.? diyerek öğrencilere hazırlamış oldukları boyama kitabı ve karakalem hediye ettiler.
Daha sonra ziyaret karşılıklı iyi temenniler ile son buldu.