Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Mehmetçik Vakfı Yararına Kermes

 Mehmetçik Vakfı Yararına Kermes

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Terme İlçe Gençlik ve Kadın Kolları tarafından düzenlenen Arfin´e yönelik başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda görev yapan Mehmetçiklere yönelik açılan kermes programına katıldı.

AK Parti Terme İlçe Gençlik ve Kadın Kolları tarafından Mehmetçik Vakfı yaranına gıda kermesi düzenlendi. Yapılan dualarla Terme Meydanı´nda açılan kermese ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden farklı lezzetler vatan uğruna şehit düşen Mehmetçikler için satışa sundu. Kermese Eşi Nuran Kul ile birlikte katılarak alışveriş yapan Başkan Şenol Kul, bu anlamlı faaliyetten dolayı emeği geçenleri tebrik etti.

BİZLER İÇİN RAHATLARINDAN VAZGEÇİYORLAR

Akşama kadar sürecek kermesin açılışını yapan Başkan Şenol Kul, ?Her karış toprağı şehit kanıyla sulanmış bu cennet vatanın yiğit erleri, her daim olduğu gibi son günlerde de, bizler bu topraklarda rahat gezip, rahat uyuyalım diye kendi rahatlarından vaz geçiyorlar. Ülkemiz çok zorlu süreçlerden geçmektedir. Ülkemizin bu terör belasından en kısa zamanda kurtulmasını umut ediyoruz. Bu kermesi düşünülmesinde ve hayata geçirilmesinde emeği gecen herkesi kutluyor ve tüm Terme´li hemşerilerimizi açılan kermese destek vermelerini bekliyoruz? dedi.

YALNIZ DEĞİLLER

AK Parti Terme Gençlik Kolları Başkanı Cem Devranlı´da , "Allah´ım tüm Mehmetçiklerimizi korusun. Burunları kanamasın. Unutmasınlar ki Mehmetçiklerimiz cephede yalnız değiller. Bizlerin gönlü her zaman kahraman askerlerimizle birlikte. Allah yar ve yardımcısı olsun. Sınırda görev yapmakta olan ve cephede savaşan askerlerimize güç ve kuvvet versin. Bu organizasyonumuza katılan ve destek veren Belediye Başkanımıza ve tüm Terme halkına şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.