Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MUTLULUĞA ?EVET´ DEDİLER

 MUTLULUĞA ?EVET´ DEDİLER

Eski TTSO Başkanı Zekai Demirtürk´ün kızı Damla, iş adamı İsa Şahin´in oğlu Samet ile dünya evine girdi. Muhteşem kına ve düğünde çok sayıda davetli mutluluğa ortak oldu.

Nuran ile Zekai Cengiz Demirtürk çiftinin kızları Diyetisyen Damla ile Şerife ile İsa Albayrak çiftinin oğlu Elektrik ve Elektronik Mühendisi Samet 15 Eylül 2018 Cumartesi günü Atik Otel Ünye´de yapılan muhteşem düğünle dünya evine girdi.
Çiftin kına gecesi 14 Eylül Cuma günü Ulusoy Tesisi Amazon Balo Salonunda çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.
Mutlulukları gözlerinden okunan çift, kına gecesinde davetliler eşliğinde oynanan oyun havaları ile doyasıya eğlendi.
Kına merasiminin ardından genç çiftin düğünü 15 Eylül 2018 Cumartesi günü devam etti.
Ünye Atik Otel´de yapılan düğün merasiminde genç çiftin nikah şahitliğini, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Terme Platformu Başkanı Sayıştan Onursal Daire Başkanı Nurşen Yapıcı, İstanbul Ticaret Ünv. Öğr. Gör Murat Yalçıntaş, Beykent Ünv. Öğr. Gör. Prof Dr. Önder Göçgün yaptı.
Bir ömür mutluluğa evet diyen Damla ve Samet çiftin nikahını kıyan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul genç çifti tebrik ederek ömür boyu mutluluklar diledi.
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çift, kendileri için hazırlanan düğün pastasını kestikten sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendi.
Gecenin sonunda genç çift bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan akraba, eş ve dostlara teşekkür etti.
Bizde Terme Bilgi Gazetesi ailesi olarak genç çiftleri tebrik ediyor ömür boyu mutluluklar diliyoruz.