Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ONUR NAS TAEKWONDODA TÜRKİYE 3.´SÜ OLDU

 ONUR NAS TAEKWONDODA TÜRKİYE 3.´SÜ OLDU

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 07 - 11 Eylül 2017 tarihleri arasında Samsun Yaşar Doğu Spor Salonunda yapılan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında Termeli Taekwondocu Onur Nas, erkekler 55 Kilogramda Türkiye üçüncüsü oldu.

TEBRİKLER OĞLUM ...

Yıldızlar ve Minikler Kategorilerinden sonra bu yıl içinde Gençler Kategorisinde de madalya kazanarak başarımızı sürdürdüğümüze dikkat çeken Kulüp Antrenör Murat Özden ?Türkiye Taekwondo şampiyonasına Türkiye´nin değişik bölgelerinden, 74 ilden 2200 sporcu katılırken bu sayı idareci, antrenör, hakem ve ailelerle birlikte toplam 3 bin kişi katıldı. Şampiyonada Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcumuz Onur NAS Türkiye üçüncüsü olmayı başardı.?dedi.
Şampiyonanın Taekwondo Sporunun en büyük turnuvalarından birisi olarak ön plana çıktığını ifade eden ÖZDEN ?Bu dev şampiyona için bütün iller çok iyi hazırlandı. 13 kortta yapılan şampiyonada 100´ün üzerinde hakem görev aldı ve müsabakalar geç saatlere kadar sürdü. Bu dev organizasyonda geleceğin milli takımlarının bel kemiği olacak olan genç sporcuların azim ve gayretleri görülmeye değerdi.?dedi.

HEDEFİMİZ ALTIN MADALYA İDİ
Kulüp Antrenörü Murat ÖZDEN açıklamasının devamında aslında hedeflerinin altın madalya olduğunu belirtirken ?Onur daha çok genç ve önünde uzun yılları olan bir sporcu. 2015 in başından beri katıldığı müsabakalar neticesinde bu dereceyi işaret etmişti. Böyle bir dereceyi bekliyorduk. Önümüzdeki yıldan itibaren Ümit´ler ve Büyükler kategorisinde yarışacak. Bu başarıların 2018 sezonunda tekrar etmesini ümit ediyor ve hazırlıklarımızı bu yönde sürdüreceğimizin bilgisini vermek istiyorum. Sporcumu-zun ailesi başta olmak üzere emeği geçen tüm sporcularıma teşekkür ediyorum. Terme Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü her dönem olduğu gibi bu dönemde de değişik yüzler ile sahada kendini gösteriyor. Her kategoride bizleri mutlu eden sporcuları yetiştirmek bana mutluluk veriyor. Her zaman olduğu gibi Termemizin başarısı için mücadelemizi vermekteyiz. Milli takıma sporcu kazandırma noktasında kulüp olarak yaptıklarımız aşikardır. Disiplinden uzaklaşmadan başarılarımıza yenisini eklemek için mücadeleye devam edeceğiz.
Bu başarılarımızda ter döken sporcularımız kadar her zaman ve her koşulda bizlere imkan sağlayan destekleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Halil Seyrekli´ye sporcularımız ve velilerimiz adına çok teşekkür ediyorum.?dedi. Hbr: Berkan KARAPIÇAK