Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

SAMSUNSPOR´A DESTEK

 SAMSUNSPOR´A DESTEK

Ahmet Ersoy İlkokulu 2-F sınıfı öğrencileri Samsunspor´u ziyaret etti.

Ahmet Ersoy İlkokulu 2-F sınıfı öğrencileri, 28 Mart 2019 günü öğretmenleri Ömür Kuş eşliğinde Samsunspor´a gezi düzenledi. Geziye 30 öğrenci katıldı.
Gezide ilk olarak Tekkeköy Yeni Samsunspor stadyumu gezildi. Öğrenciler stadyumun içinde ve tribünlerde tezahürat yaptı. Daha sonra Samsunspor Nuri Asan tesislerine gidildi. Öğrenciler, tesislerde Samsunspor başkanı İsmail Uyanık, teknik direktör İsmet Taşdemir ve Samsunsporlu futbolcularla bir araya geldiler.
Her öğrenci futbolculara kendi yazdıkları mektupları verdi. Kulüp müdürü eşliğinde tezahüratlarla tesisler gezildi. Futbol takımının antrenmanı coşkuyla izlendi. Öğrenciler sahada futbol oynadı. Samsunspor kulübü tarafından öğrencilere yemek ikram edildi. Gezi sonunda öğrenciler, önce bandırma vapurunu daha sonra da hayvanat bahçesini gezdi.
Ahmet Ersoy İlkokulu 2-F sınıfı öğretmeni Ömür Kuş, ilerleyen haftalarda sınıfı ve okulu kapsayan bir Samsunspor maçına gitme etkinliği yapacaklarını, öğrencilerin bu geziden çok güzel kazanımlar elde ettiğini söyledi. Geziye katılan öğrencilerine ve onları destekleyen ailelerine, teşekkür etti.
Ömür Kuş son olarak Samsunspora şampiyonluk yolunda başarılar diledi.