Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

1. ALTYAPI ÇALIŞTAYI YAPILDI

1. ALTYAPI ÇALIŞTAYI YAPILDI

Termespor Altyapı hamlesi için çalışmalarına devam ediyor.

Termespor Altyapı hamlesi için çalışmalarına devam ediyor.
Termespor Alt yapı idari koordinatörü Yavuz Kambur´un başkanlığında Termespor yöneticileri altyapıdan sorumlu Ahmet Şahin, Futbol Şube sorumlusu Kenan Karpuzoğlu, Altyapı baş Antrenörü Fatih Özen Terme Yeni Filiz Pide salonunda 5 Ekim Cuma günü bir araya gelerek 1. altyapı çalıştayı toplantısı düzenledi.
Toplantıya Terme´nin gençlerine uzun yıllar hizmet etmiş okul ve takım sporların da ilçemize sayısız öğrenci yetiştiren Beden Eğitimi öğretmenleri de katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Yavuz Kambur; Termespor 65 senedir hiç aksamadan ilçe genelinde gençlerimize eğitim veren bir kurum olmuştur. Lakin gelişen fiziki şartlar teknoloji ve bilgi alışverişi spor boyutunu şekillendirmiş durumda. Açıkça kendimizi sorgulayarak söyleyebilirim ki biz bu gelişimin gerisinde kalmış bir kurumuz. O yüzdendir ki Terme gençleri ve Termespor adına Altyapı hamlesi yapmamız bir şart ve görev olmuştur. Bu gün katılan hocalarımıza bu zaman kadar nerede hata yaptık ve bundan sonra neler yapabilirizi konuşalım istiyoruz.? dedi.
Altyapı Antrenörü Fatih Özen, ?Termesporun altyapısından gelen biri olarak söylemek gereken en büyük sorun alt yapının Katagori eksikliğinin olması spor okulunun olmamasıdır.
Yılın 9-10 ayında faaliyette olan bir Termespor olmalı öğrencinin her yaş döneminin içinde olan öğrencisini takip eden ve onun her şeyi ile ilgilenen bir ekibi olmalıdır. Bu şekilde A takıma her sene 2-3 oyuncu veren değil en az 6-7 oyuncu veren bir alt yapı oluşur. Bu da beden eğitimi öğretmenleri, okul ve alt yapı hocalarının düzenli ve sağlıklı çalışması ile oluşabilir.? şeklinde konuştu.
Toplantı Gürbüz Birinci, İsmet Aydemir, Ahmet Zengin, Selahattin Güdek, Savaş Bozkurt, Adem Sözen, Fatma Bozkurt ve Seyfi Günaçtı´nın da fikirlerinin alınması ile son buldu.