Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

19 MAYIS PROGRAMI BELLİ OLDU

19 MAYIS PROGRAMI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı belli oldu.

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Milli Mücadele´yi başlatmak için Samsun´a çıkışlarının 100. yılı etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da katılımıyla Samsun´da etkinlikler gerçekleştirilecek.
Etkinlikler çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Samsun programı da belli oldu. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Mayıs Pazar günü saat 14.00´te Samsun Port´ta Piri Reis Milli Mücadele Gemisi´ni karşılayacak. Daha sonra temsilci gençler illerinden ve ülkelerinden getirdikleri toprakları ve Türk Bayrağı´nı Cumhurbaşkanı Erdoğan´a takdim edecek.

HALKA HİTAP EDECEK
Saat 14.25´te Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde temsilci gençler ve vatandaşların katılımıyla Samsun Tütün İskelesi´ne yürüyüş gerçekleştirilecek. Sonrasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan Tütün İskelesi´nde halka hitap edecek. 15.00´te ise Cumhurbaşkanı Erdoğan Solo Türk ve Türk Yıldızları gösterisini Tütün İskelesi´nde yer alan maket Bandırma Vapuru´ndan izleyecek.
Tütün İskelesi´ndeki programının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 16.20´de Yaşar Doğu Spor Salonu´nda halka hitap edecek. Sonrasında da Kültür ve Turizm Bakanlığı Müzikalinince Bitmeyen Yolculuk final programı icra edilecek. Hbr: Samsun Haber