Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

1953 Termeliler Taraftarlar Derneği başkanı Fatih Kambur gazetemize açıklamalarda bulundu.

1953 Termeliler Taraftarlar Derneği başkanı Fatih Kambur gazetemize açıklamalarda bulundu.

TARAFTARLAR DERNEĞİ BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Kambur; ?Termespor´un hedefi olan, Bal ligine çıkmak için başlatmış olduğumuz ?SENDE VARMISIN? kampanyasına katkıda bulunan, destek veren ve 19 Mayıs Stadyumuna gelerek takımımız Termespor için yerini alan herkese, başta Termespor taraftarına teşekkürlerimizi bir borç biliriz.
120 Dakika boyunca bizlerin heyecanına heyecan katan futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öperim. Hocamız Güven Gümüşdağ ve Kadir Aslan Kaptanıma Termespor Kulübünün efsane başkanı Hüseyin Kambur´a teşekkür eder emekleri için 1953 Termeliler adına şükranlarımızı sunarım.
Sonuç ne olursa olsun biz Termeliyiz Termesporluyuz 1953 yılından bugüne kadar gelen bayrak yarışında kim ne maksatla olursa olsun Termespor´a iğne ucu kadar katkıda bulunduysa Allah hepsinden razı olsun. Tribünde bizlerle olamayan ama kalbi bizimle atan iyi niyetlerini sunan dostlarımıza da buradan selam olsun. 22 Nisan Cumartesi günü Termespor´a ayrılan yerin haricinde tribün açtırıp orayı da dolduran Termespor sevdalısı Termeliler hepinizden Allah razı olsun. Bizleri ve Termespor´u ihya ettiniz. Hedefimiz verdiğiniz enerjinizle her gün kat kat büyüyerek Termespor´u en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Termespor tekrar herkese gösterdi ki Terme´nin en büyük sivil toplum hareketidir. Bu hareketin içinde olmaktan ve Termespor´un bir neferi olmaktan kendimle, takımımla ve taraftarlarımızla gurur duyuyorum.
?SENDE VAR MISIN´ kampanyası, polar dağıtımında ve maç günü bizlere destek olan
Başta Terme Belediye Başkanı Şenol Kul´a, TERDEF Genel Başkanı Müslüm Çamuroğlu, 2. Başkanı Kemal Özdemir ve İsmail Şahin´e, SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş´a, FERRO Demir A.Ş Yön. Kur. Başkanı Sinan Ayan´a, Şehzadeler Taraftarlar Derneği başkanı Ali Haliloğlu ve Kenan Karpuzoğlu´na, İstanbul da Polis Memuru Şükrü Ekiz kardeşime
Özellikle hafta sonunu Termespor için ayıran işini gücünü bırakıp tribüne dolan Büyük Termespor taraftarına 1953 Termeliler olarak teşekkür ediyorum. Herşey Terme için Termespor için.? dedi.
Hbr: Berkan KARAPIÇAK