Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

1981-1982 MEZUNLARI HASRET GİDERDİ

1981-1982 MEZUNLARI HASRET GİDERDİ

1981-1982 Terme Li­se­si me­zun­la­rı bu yıl 33´üncü me­zu­ni­yet yı­lı­nın 9. bu­luş­ma­sı­nı Terme So­ğan­cı­lar Te­sis­le­rin­de yaptı.

1981-1982 Terme Li­se­si me­zun­la­rı bu yıl 33´üncü me­zu­ni­yet yı­lı­nın 9. bu­luş­ma­sı­nı Terme So­ğan­cı­lar Te­sis­le­rin­de yaptı.

Me­zun­lar­dan Fran­sa, Hol­lan­da, Al­man­ya gibi yurt dı­şın­dan; İstan­bul, Art­vin, Sa­kar­ya, An­ka­ra, Gi­re­sun, Ordu gibi yurt için­den bir çok ar­ka­daş bir araya geldi.


Ay­rı­ca me­zun­la­ra dö­ne­min öğ­ret­men­le­rin­den Al­man­ca Öğ­ret­me­ni Eyüp Ay­doğ­du, Çoğ­raf­ya öğ­ret­me­ni Necmi Öz­de­mir, Din Kül­tü­rü Öğ­ret­me­ni Ethem Doğan ve Ab­dur­ra­him Kaya, Sanat Ta­ri­hi öğ­ret­me­ni İsmail Keleş, Tarih öğ­ret­me­ni Yeter Al­yurt, Sos­yal Bil­gi­ler öğ­ret­me­ni Se­ba­hat­tin Başar´da eşlik etti.


Geniş bir ka­tı­lı­mın ol­du­ğu bu­luş­ma­da 1981-1982 me­zun­la­rın­dan olan iş adamı Bün­ya­min De­mir­türk, ilk 2007 yı­lın­da baş­lat­ılan me­zu­ni­yet bu­luş­ma­sının her geçen yıl daha da artarak ger­çek­leş­tir­di­ği­ni ifade etti.

2005 yı­lın­da ilk defa me­zu­ni­ye­tin 25´inci yı­lın­da iş adamı Bün­ya­min De­mir­türk´ün yaz­lık evin­de top­la­nan me­zun­lar bu yıl 33´üncü yıl­la­rın­da has­ret gi­der­miş­ler­di.

Prog­ra­mı or­ga­ni­ze eden iş adamı Bün­ya­min De­mir­türk yap­tı­ğı açı­lış ko­nuş­ma­sın­da, ?Bu yıl 126 ar­ka­da­şın ka­tı­lı­mıy­la bir araya gel­dik. Fran­sa, Hol­lan­da, Al­man­ya gibi yurt dı­şın­dan; İstan­bul, Art­vin, Sa­kar­ya, An­ka­ra, Gi­re­sun, Ordu gibi yurt için­den bir­çok ar­ka­da­şı­mız­la bir araya gel­di­ğim için çok mut­lu­yum. Ar­ka­daş­la­rın is­te­ği ile bunu ge­niş­le­tip her yıl top­lan­mak üzere ka­rar­laş­tır­dık. Daha son­ra­ki yıl­lar­da bütün bölüm ar­ka­daş­la­rı­mız­la top­lan­dık. Her geçen yıl geniş ka­tı­lım olu­yor. İnşal­lah gi­de­bil­di­ği­miz yere kadar gi­decek.?dedi.


Müzik eş­li­ğin­de söy­le­nen eski şar­kı­lar­dan nos­tal­ji ya­şa­yan ar­ka­daş­lar ay­rı­ca oyun ha­va­la­rıy­la do­ya­sı­ya eğ­len­di­ler. Daha sonra grup, bir son­ra­ki yıl tek­rar bu­luş­mak üze­ri­ne söz­le­şe­rek ay­rıl­dı.

Hbr:Nazan ŞENTEPE