Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA TUANA ŞANLI, MAKAMI DEVRALDI

23 NİSAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA  TUANA ŞANLI, MAKAMI DEVRALDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında bir günlük İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Tuana Şanlı tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden Tuana Şanlı, İlayda Keskin, İlayda Demir, öğretmeni Özlem Örün ve okul müdürü Salih Yalçınkaya´yı makamında kabul etti.
Öğrencilerle sohbet eden İlçe Millî Eğitim Müdürü Özer Ersoy, müdürlüğün yapısı ve işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler vererek onların isteklerini dinledi. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy´un makamını devralan Tuana Şanlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarında okulları süslemek için balonlar ve bayraklar gönderilmesini istediğini belirtti.
Telefonda İlçe Kaymakamı Emin Alıcı ve Belediye Başkanı Şenol Kul ile kısa bir görüşme yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuana Şanlı, İlçe kaymakamı Emin Alıcı´dan okullardaki temizlik personellerinin arttırılmasını, Belediye Başkanı Şenol Kul´dan ise Cumhuriyet İlkokulu´nun yolları ile çevre düzenlemesinin yapılmasını istedi.
Şanlı, ayrıca Cumhuriyet İlkokulu bahçesine yapılan çocuk parkı için Belediye Başkanına teşekkür etti.
Öğrenci ve öğretmenlerin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, öğrenci ve öğret-menlere hediyelerini takdim etti.