Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

23 YILLIK BELEDİYECİLİK TECRÜBEMİZ VAR

23 YILLIK BELEDİYECİLİK TECRÜBEMİZ VAR

Saadet Partisi Terme Belediye Başkan Adayı Av. Ali Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

?Özlenen bir Terme için ÇARE VAR? sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Terme belediye başkan adayı Av. Ali Yüksel, gazetemizi ziyaret etti.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan A. Yüksel, ?23 yıllık belediyecilik tecrübemiz var, adaylık süreçlerimizde Termemizi her konuda etüt ettik, sorunları biliyoruz, çözüm için projelerimiz hazır. Acil Eylem planlarımız, kısa, orta ve uzun vadeli projelerimiz hazır. Terme´nin en ücra köşesine kadar hizmet gidecek. Köyün ortak hizmet alacağı Köy ve Mahalle Şantiyeleri kurulacaktır. En bozuk yollardan başlanarak yol yapım seferberliği başlayacaktır "dedi.

TERME´DE İŞSİZ KALMAYACAK
Terme´de istihdam olanaklarını artıracaklarını belirten Yüksel, "Gençlerimiz doğduğu yerde doyacak. Terme´ye sahip çıkacak istihdam alanı ve yatırım alanlarını açacağız. Terme tanıtım günleri ile ve yapacağımız girişimlerle yatırımcılara altyapı, yol, ruhsat kolaylığı sağlayarak Terme´de geniş çaplı istihdam alanları oluşturacağız. Terme´yi turizmde, eğitimde bir marka yapacağız. Vatandaşlarımızdan dua ve desteklerini bekliyorum "dedi.