Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ  ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

24 Kasım Öğretmenler günü, belirli gün ve haftalar kapsamında ilçemizdeki okullarda çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle kutlanacak.

24 Kasım Öğretmenler günü, belirli gün ve haftalar kapsamında ilçemizdeki okullarda çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle kutlanacak.
İlçemizdeki kutlamalar kapsamında;
Adaylığı kaldırılan öğretmenler, Çelenk Koyma töreni için 09.00´da Terme Cumhuriyet Meydanı´ndaki Atatürk Anıtı ´da ve sonrasında Belediye Kültür Merkezi´nde yapılacak programda hazır bulunacak.
İlçemizdeki tüm okullar 24 Kasım 2017 Cuma günü, bayraklar ve ögretmenlik mesleği ile ilgili görsellerle süslenecek.

ÇELENK KOYMA TÖRENİ
Çelenk koyma töreni, 24 Kasım 2017 Cuma günü saat 09.00´da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin Atatürk Anıtına konulmasıyla başlayacak. Çelenk koyma töreni ile Belediye Kültür Merkezi SaIon programına tüm merkez resmi, özel okul, kurum müdürleri ile her okuldan okul idaresinin görevlendireceği en az 5 öğretmen katılacak. Yine merkez okullarımız (ilkokullar hariç) bayrak ve flamaları ile kılık kıyafeti uygun bir şekilde törene katılacak.
Saygı Duruşu ve İstiklal marşımızın ardından şanlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle meydanda sona eren programın ardından, saat 09.30 ´da Belediye Kültür Merkezinde düzenlenecek programa geçilecek.
Fatih Anadolu Lisesi tarafından hazırlanacak kutlama programı açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy´un açılış konuşmasının ardından programın devamında, aday öğretmenler adına Ulviye Kır İHO Öğretmeni Özlem Kasapoğlu´nun konuşması, Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Türkan´ın şiiri, aday öğretmenIerin yemin töreni, ?Öğretmen Kimdir??röportajı ile şehitler slaytı, oratoryo, şiirler, hizmet şeref belgelerinin takdimi, ödül töreni ve kapanış şeklinde devam edecek.
Yine kutlamalar dahilinde; 24 Kasım Cuma günü saat 11.30´da Terme Ortaokulu ziyaret edilecek, Cuma namazı öncesi hatim ve dua programı ve son olarak Terme Kapalı Spor Salonunda Saat 19.30´da ilçemizdeki okullarda görev yapan öğretmenler arası düzenlenen Voleybol Turnuvasının final müsabakası ile ödül töreni düzenlenecek.
Terme Bilgi Gazetesi olarak bizde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlarız.