Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

70 YILLIK HAYATIN “ÖYKÜSÜ VAR”

70 YILLIK HAYATIN “ÖYKÜSÜ VAR”

Yazarımız Baha Rahmi Özen yeni yayımlanan “ÖYKÜSÜ VAR” adlı eserini Belediye Başkanı Ali Kılıç'a takdim etti.

 Eserlerinin çoğu Milli Eğitim  Bakanlığı ile Kültür Bakanlığı tarafından yayınlanıp devlet kitabı olarak literatüre geçen Yazarımız Baha Rahmi Özen bu defa da anılarını “ÖYKÜSÜ VAR” adlı kitabında kaleme aldı. Çocukluk döneminden eğitim ve meslek hayatına kadar olan dönemde başından geçen ilginç anılarını adeta belgesel nitelikte kaleme aldığı eseri şimdiden beğeniyle karşılandı.
Yazarımız kitabını Belediye Başkanı Ali Kılıç'a takdim ederken eseri memnuniyetle karşılayan Kılıç, eseri en kısa sürede okuyacağını dile getirdi.
Yazarlık hayatında Cumhurbaşkanlığından, Milli Eğitim Bakanlığından, Kültür ve Turizm Bakanlığından, Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden, çeşitli vakıf ve derneklerden 33 ödül sahibi olan yazarımızın yayımlanmış 40 eseri bulunuyor.
Roman Hikaye ve tiyatro dallarında eserleri olan yazarımız Özen, 2018 yılında Nevşehir'de Hacıbektaş Veli adına düzenlenen 'Uluslararası Öykü Yazma Yarışması'nda dünya birincilik ödülünü kazandı. Halen yazmaya devam eden yazarımız Baha Rahmi Özen'in yayına hazır birçok eseri bulunmakta olup bu eserleri Türk Edebiyatına kavuşturmayı beklemektedir.