Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

78.DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

78.DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Terme 78'inci Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 1 Kasım Salı günü Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.


    Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Terme Belediye Başkanvekili Kemal Alemdar, Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar ve partililerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Terme İlçe Başkanı İrbarim Ar gerçekleştirdi.  
    AR, konuşmasında ‘78. ilçe divan toplantımıza hoşgeldiniz. 
    Partimizin kurulduğu günden bugüne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemiz malum zor günlerden geçmekte, bugün dünya ile karşı karşıyayız ama çok şükür ekonomimizde zayıflama olmadan yolumuza devam ediyoruz. Ülkemizin en önemli gündemi ‘Barış Pınarı Harekatı’. Milyonlarca insanı katleden ABD tarihinde eline tek bir masum ve mazlum kanı değmemiş şanlı türk milletine soykırım  iftirası atıyor. Muhakkak ki ABD meclisinin bu çirkin iftiralarına Türkiye Cumhuriyeti karşılığını verecektir ve veriyordur. Türkiye Cumhuriyetini Ak Parti liderliğinde dünya siyasetinde etkili olan kadim bir devlet haline getirmiştir. Bu zor süreçlerde bizlerde gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürsek te sizler bizleri haklı olarak yapamadıklarımızdan dolayı eleştirseniz de teşkilat olarak çok çalışıyoruz. Allah’ın izniyle 2023 Türkiye sinde ilçemizi hak ettiği konuma ulaştırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum’ dedi.
    Terme Belediye başkan yardımcısı ve vekili Kemal Alemdar ise, “Gerçekleştirmekte olduğumuz 78.Danışma toplantısının milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yakın zamanda geçirmiş olduğumuz üst üste 3 selden sonra zor zamanlar geçirdik. Bunları devletimizin yükünü de arkamıza alarak atlatmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken sürekli istişaresini değerlendirmesini yaparak atlatmaya çalışıyoruz. Rabbim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde nice hizmetler yapmayı nasip eylesin. Hepinize saygılar sunuyorum.’ dedi.
    Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı şekilde devam ederek son buldu. Hbr: Nazan ŞENTEPE İŞLER