Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

9/B SINIFINDAN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

9/B SINIFINDAN DUYGULANDIRAN DAVRANIŞ

Gençlerden soygun, gasp, uyuşturucu cinayetleri gibi iç karartan haberleri duymaktan bunaldığımız şu günlerde, yüreğimizi ferahlatan ve geleceğe umutla bakmamıza vesile olan davranışlarla da karşılaşmak bizleri sevindiriyor. Bu bağlamda Fatih Anadolu Lise


9B sınıfı öğrencileri, sınıf arkadaşlarından birinin annesinin ameliyat olması ve kanser tedavisi görmesi üzerine, bu zor gününde arkadaşlarına destek olmak ve hastaya geçmiş olsun dileğinde bulunmak üzere, Şennur Akgül ve Songül Baş´ın öncülüğünde, Çarşamba´daki hasta evine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Aynı sınıftan Ayşenur Kıran, Beyza Güneş, Nursena Ordu, Songül Can ve Erdem Baş´ın da katıldığı ziyarette hastaya çiçek sundular ve geçmiş olsun dileğinde bulundular. Ayrıca mazereti sebebiyle bu anlamlı ziyarete katılamayan sınıf öğretmenleri Seyfi Günaçtı´nın geçmiş olsun dileğini de ilettiler.
N. Önder´in annesi de, öğrencilerin ziyaretinden ve ince düşüncelerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ?Adeta gücüme güç kattınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizleri Ramazan sonra da çaya bekliyorum? dedi.