Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

FUTBOLDA HAFTAYA BAKIŞ A-TERMESPOR YÜKSELİŞE GEÇTİ: 3-2

    FUTBOLDA HAFTAYA BAKIŞ A-TERMESPOR YÜKSELİŞE GEÇTİ: 3-2

Devre arasında kadrosuna kattığı oyuncularla güçlenen Termespor, evinde oynadığı maçta ligin güçlü ekiplerinden Bafra Hacınabispor'u 3-2 yenmeyi başardı.

    Devre arasında kadrosuna kattığı oyuncularla güçlenen Termespor, evinde oynadığı maçta ligin güçlü ekiplerinden Bafra Hacınabispor'u 3-2 yenmeyi başardı.
    İlk yarısı Caner Bekgöz ve İsmail Gökçe'nin golleri ile 2-0 kapandı. Özellikle Caner'in 20 metre mesafeden serbest vuruştan attığı gol alkış aldı. 
    İkinci yarıda daha atak oynayan Hacınabispor, biraz da karambol sayılacak pozisyonlardan bulduğu gollerle bir anda durumu 2-2'ye getirdi. “Yine mi?” sorusu ile birlikte herkesin yüreği ağzına geldi. Ancak son dakikalarda Taha Köse sahneye çıktı ve attığı golle Termespor'un sahadan 3-2 galip ayrılmasını sağladı. Böylece Termespor puanını 12'ye çıkardı.

    B-Evcispor deplasmandan beraberlik çıkardı
    İlçemizin diğer temsilcisi Evcispor, takipçilerinden 1930 Bafraspor ile Bafra'da karşılaştı. Evcispor maça şu kadro ile başladı:
    1.Murat Şimşek, 2.Murat Bayram, 3.Oğuzhan Çavuş, 4.Hüseyin Kaya, 5.Ömer Uzun, 6.İlker Tuşcan, 7.Sönmez Yıldırım, 8.Emre Sarıkaya, 9.Özcan Alkan, 10.Yunus Çakır, 11.Berke Alazkan
    20.dakikada yediği golle 1-0 yenik duruma düşen ekibimiz, çok uğraşmasına rağmen uzun süre beraberliği getirecek golü bulamadı. Nihayet 85. dakikada kazanılan penaltıyı Sönmez Yıldırım gole çevirdi ve maç da bu golle 1-1 sona erdi. 
    Maç hakkında görüşlerine başvurduğumuz Kulüp Başkanı Emral Yıldırım, “Galip gelmek istiyorduk. Ancak zorlu bir rakipten deplasmanda bir puan almak da iyidir. Lider Karasamsun'un yenilmesi ile aramızda sadece 1 puan kaldı. 
    Bu arada as oyuncularımızdan Fikret Can Saraç, hafta sonu düğünü olması sebebiyle kadroda yer alamadı. Yeni evlileri tebrik ediyor, kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. 

    C-Samsunspor emin adımlarla ilerliyor
    Türkiye 2. Futbol Liginde mücadele eden Samsunspor Pazar günü evinde oynadığı maçta, ilk yarıda puan kaybettiği ekiplerden Ankara BAK Spor'u 2-0 mağlup ederek emin adımlarla yoluna devam etti.
    Samsunspor sahaya, 1.Nurullah Aslan, 2.Caner Arıcı, 3.Veli Çetin, 4.Recep Burak Yılmaz, 5.Gökhan Meral, 6.Ferhat Çulcuoğlu, 7.Bahattin Köse, 8.Gökhan Alsan, 9.Atabey Çiçek, 10.Kubilay Yavuz ve 11.Guido Koçer kadrosu ile çıktı. 6.dakikada hakemin, elle oynama var gerekçesiyle verdiği serbest atışta Gökhan Alsan, baraja rağmen topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Dk 20: Boş pozisyonda yakın mesafeden Bahattin Köse'nin vuruşu kaleci Necati'nin kucağına gitti. Dk 29: Aut çizgisinden sahaya çıkarılan topa rakibin sert vuruşunda kaleci Nurullah topu ancak çelebildi. Dk 31: Ömer Bozan'ın serbest vuruşunda kaleci Nurullah parmakları ile müdahale ederek topu üstten dışarı attı. 
İlk yarı Samsunspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Dk 70: Gökhan Alsan, aut çizgisinden ceza sahasına çevrilen topu düzgün bir vuruşla kalecinin solundan ağlara gönderdi ve “Bu iş bitti” anlamında bir hareket yaptı. Dk 78: Atabey Çiçek'in vuruşu, sol direğe çarparak dışarı gitti. Dk 79: Kaleci Nurullah, Nezir'in vuruşunda topu eliyle çeldi. İkinci vuruşta yattığı yerden ayakları ile topu kornere gönderdi. Bu, Nurullah'ın şanslı dakikasıydı. 81. dakikada sağdan rakibin vuruşunda top Samsunspor kale direğinden sahaya döndü. Bu da Samsunspor'un şanslı dakikasıydı. Dk: 86, Karşı karşıya pozisyonda rakibin etkili ayaklarından Ahmet San'ın vuruşunda Nurullah topu dizi ile çeldi. Maç da 2-0 Samsunspor'un galibiyeti ile sona erdi. Manisa FK'nün puan kaybetmesiyle, Samsunspor iki puan farkla liderliğini devam ettirdi.
Huzurevi sakinlerinden bir grup da maçı izleyenler arasındaydı. Hbr: Seyfi GÜNAÇTI