Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Türkiye En Hızlısını Arıyor

 Türkiye En Hızlısını Arıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu Türkiye En Hızlısını Arıyor Kısa Mesafe Koşuları yarışmalarında sporcularımız Trabzon'da yapılacak olan yarı finallerde koşmaya hak kazandı.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu  Türkiye En Hızlısını Arıyor Kısa Mesafe Koşuları kapsamında, 18 Mayıs Çarşamba günü ilçemizde yapılan yarışmalarda Terme Anafartalar Ortaokulu 5 birincilik elde ederek 20 Mayıs’ta Samsun’da yapılan il seçmelerine katıldı. Bu yarışmada da yine birincilik elde eden 3 sporcu, 30 Mayıs'ta Trabzon'da yapılacak olan yarı finallerde koşmaya hak kazandı.
    Beden Eğitimi öğretmeni İsmet Aydemir, her spor dalında ilçemizde yetenekli öğrencilerin olduğu bu sistemli ve düzenli çalışmayla iyi başarılar alınacağını vurgularken “Sporcu öğrencilerimizden de finalde koşacak öğrencilerimiz var. İlçemizi  Trabzon’da en iyi şekilde temsil edecek bu sporcularımıza şimdiden başarılar diliyor bizi bir kez daha gururlandırmalarını temenni ediyorum”dedi. 18 Mayıs Çarşamba günü ilçemizde yapılan yarışmalarda Terme Anafartalar Ortaokulu 5 birincilik elde ederek 20 Mayıs’ta Samsun’da yapılan il seçmelerine katıldı. Bu yarışmada da yine birincilik elde eden 3 sporcu, 30 Mayıs'ta Trabzon'da yapılacak olan yarı finallerde koşmaya hak kazandı.
    Beden Eğitimi öğretmeni İsmet Aydemir, her spor dalında ilçemizde yetenekli öğrencilerin olduğu bu sistemli ve düzenli çalışmayla iyi başarılar alınacağını vurgularken “Sporcu öğrencilerimizden de finalde koşacak öğrencilerimiz var. İlçemizi  Trabzon’da en iyi şekilde temsil edecek bu sporcularımıza şimdiden başarılar diliyor bizi bir kez daha gururlandırmalarını temenni ediyorum”dedi.