Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AÇILIŞA DAVET ORMANCI: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN SAMTER

AÇILIŞA DAVET ORMANCI: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN SAMTER

Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SAMTER) görekemli bir törenle hizmete girecek.

    İlçemizin yerel kültürel geleneklerini büyükşehirde yaşatmak, tanıtmak ve birlik bereberliği pekirştirmek amacı ile yeni oluşum sürecinde olan Samsun Termeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin (SAMTER) yeni dernek binası, 19 Kasım Cumartesi günü Saat 13.00'de, Zafer Mah. Şevketiye Cad. No:3/19 Polisevi Karşı arası İlkadım/Samsun adresinde düzenlenecek açılış töreni ile hizmete girecek.
    Gazetemizi zityaret eden SAMTER Dernek Başkanı Recep Ormancı dernek faaliyetleri hakkında bize bilgiler verirken “Baş başa vermeyince taş yerden kalkmaz bir zoru birlikte kolaylaştırmak için sizinle bu çatı altında olmak istiyoruz” diyerek tüm Termelileri açılışa davet etti.
    SAMTER’in olgunlaşmasında  milli ve manevi değerlerini yaşatılması, memleketin güzel insanlarının bu ortak paydada bir araya getirilerek iyi gününde sevinçlerini kötü günde acılarını paylaşmaları fikri ile ortaya çıktığını aktaran Başkan Ormancı “Henüz yapılanmasını devam ettiren SAMTER’in ileri amaçları gerek mevcut üyeleri, gerekse kollarıyla genişleyecek olan meclisi ile geleneksel  ve kültürel etkinliklerde birlikte olmak, yaratılanı yaratandan ötürü seven anlayışıyla insanlarımıza dokunmak ve bölgesel kalkınmaya odaklı STK projeleri üretmek olacaktır.
    Samsunumuzun en merkezinde kurulan derneğimizin yakın zamanda gerçekleştirilecek olan büyük açılış programında ve akabinde yapılacak olan genel kurul toplantısında birlikte olmak suretiyle bu yapıyı güçlü kılmak, SAMTER’i beraber omuzlarda taşımak şüphesiz sizlerin teveccühü ile gerçekleşecektir.
Son Damlasına Kadar, Birlik ve Beraberlik için SAMTER”dedi.    Hbr: Berkan Karapıçak