Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ADAYLAR 19 OCAK´TA AÇIKLANACAK

ADAYLAR 19 OCAK´TA AÇIKLANACAK

Ak Parti Samsun İl Başkanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı bir açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın 19 Ocak Cumartesi günü Samsun´a gelerek, ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağını duyurdu.

Ak Parti Samsun İl Başkanı Başkan Av. Ersan Aksu sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:
?Gönül Belediyeciliğinin Mimarı AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 19 Ocak´ta Samsun´a geliyor. Tevazu, samimiyet ve gayretle; AK Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Samsun sevgisini bütün hemşehrilerimiz zaten biliyor. Cumhurbaşkanımıza gönülden bağlı olan Samsunlu hemşehrilerimiz de Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde ağırlayacağına olan inancım tamdır" dedi.

ADAYLARI AÇIKLAYACAK
19 Ocak Cumartesi günü Samsun´a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan´ın, ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağını belirten İl Başkanı Av. Ersan Aksu, "Samsun, her zaman liderimize sahip çıkmıştır. Hemşehrilerimizin genel başkanımıza karşı sevgileri daima en üst noktada olmuştur. Geçtiğimiz cuma günü liderimizin yakın zamanda Samsun´a gelebileceğini ve ilçe belediye başkan adaylarımızı bizzat kendisinin açıklayabileceğini ifade etmiştim. O günden sonra Samsun´da müthiş bir sevinç ve heyecan oluştu. 19 Ocak´ta Samsun tarihi günlerinden birini yaşayacak. İl Başkanlığı olarak bizler gerekli hazırlıklara başladık. Kendisini Samsun´a yakışır şekilde ağırlayacağız? diye konuştu.