Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ADD SAMSUN ŞUBESİNDEN BURS ÇAĞRISI

ADD SAMSUN ŞUBESİNDEN BURS ÇAĞRISI

Atatürkçü Düşünce Derneğİ (ADD) Samsun Şubesi Başkanı Dr. Işık Özkefeli gençleri cemaatlere ve tarikatlara mahkum etmemek için yardımsever tüm vatandaşlara burs çağrısında bulundu.

ADD Samsun Şubesi Başkanı Dr. Işık Özkefeli, ?Atatürkçü ve çağdaş nesiller yetiştirmek, gençlerimizi cemaat ve tarikatlara mahkûm etmemek adına ihtiyacı olan çocuklarımıza burs vermek ve verilen burs sayısını arttırmak için, tüm yardımsever Samsun Halkına, Türkiye´nin dört bir yanındaki dostlarımıza çağrı yapıyoruz.?dedi.
GELİN AYDINLIK GELECEĞİMİZ İÇİN
GENÇLİĞİMİZİ DESTEKLEYELİM!
Dr. Işık Özkefeli´nin açıklaması şöyle:
Cumhuriyetin kuruluş değerlerine geri dönmenin yani Laik, demokratik, parlamenter, sosyal hukuk devleti olan tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini tekrar sahip olmanın, özlediğimiz aydınlık ve çağdaş yarınlara kavuşmanın tek yolu Atatürkçü Düşünce çatısı altında birleşmek ve bunu da gençlik üzerinden yapmaktır.
Son iki yıldır, aslında hepimizin yaşayarak bildiği ama 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ayan beyan ortaya çıkan, Tarikatların gençler üzerindeki yaptırım ve yapılanmalarını hepimiz gördük. Boyutunun ne kadar büyük olduğunu hayretler içinde izledik. Yıllarca gözlerimizin önünde gençlerimiz tarikatlar ve cemaatler tarafından zapt edilmiş. Oysaki gençlik bizim aydınlık yarınlarımızdır.
Ülkemizde; eğitimin geldiği noktada eğitim ve öğretimdeki başarısızlık çocuklarımızın kaderi değil siyasilerin beceriksizliğidir. Laik sistemde aklın ve bilimin ışığında eğitime dönmek gerektiğini gücümüz yettiğince anlatacağız. Atatürksüz ve Türksüz bir tarih ve müfredatı kabul etmeyeceğiz. Gençlik bizim aydınlık yarınlarımız olacaktır.
Buradan tüm üyelerimize, Atatürkçülere ve Cumhuriyet âşıklarına, yardımseverlere sesleniyoruz:
Atatürk ve Atatürkçülüğün sorgulandığı, Kemalizm´in dışlandığı, laikliğin yok sayıldığı bu günlerde; ´´ Ülke bütünlüğümüzü, Atatürk ilke ve devrimlerini savunmak´´ ilkesinden yola çıkarak:
Günümüz Şartlarında, Ülkenin geleceği için hayati önemi olduğunu düşündüğümüz bu çalışma için sizlerin katkısına çok ihtiyacımız var. Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubemiz aydınlık yüzlü, ´´Biz Atatürk´le büyüdük´´ diyen gençlerimizle dolu? Eğitimleri için desteğe ihtiyaçları olan bu çocuklarımıza el uzatalım. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.
Burs vermek isteyenler için de derneğin iletişim bilgileri ve banka hesap numaraları aşağıdaki gibidir.
ADD Samsun Şubesi Telefon: 0362 4200188
BANKA HESAP NUMARALARI;
Atatürkçü Düşünce Derneği Samsun Şubesi Ziraat Bankası Çiftlik Şubesi burs-bağış hesap numaraları:
BAĞIŞ HESABI
IBAN: TR68 0001 0007 6844 4979 8250 02
BURS HESABI
IBAN: TR95 0001 0007 6844 4979 8250 01
Hesaplarına yatırabilirsiniz.
11 Eylül-16 Ekim tarihleri arasında, 2018-2019 Bursu i.in gençlerimiz derneğimize başvuru yapabilirler.