Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ADEM AKSÜT ÖSYM’DE

ADEM AKSÜT ÖSYM’DE

Hemşehrimiz Adem Aksüt, Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun basın danışmanlığından ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler müşaviri olarak göreve başladı.

 Hemşehrimiz Adem Aksüt, Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun basın danışmanlığından ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler müşaviri olarak göreve başladı. 
Terme’nin yetiştirdiği değerlerden Adem Aksüt çeşitli kurumlarda başarıyla yürüttüğü basın kariyerini bir üst düzeye taşıyarak ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler müşavirliği görevine getirildi.

ADEM AKSÜT KİMDİR? 
1981 yılında Terme’de doğan Adem Aksüt, İlkokulu Terme Atatürk İlkokulunda tamamladı. 
1999 yılında Terme İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan Aksüt, 2003'te Atatürk Üniversitesi Erzurum Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Yayıncılığı bölümünü bitirdi. 
2008'de Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü bitirdi. 2011 yılında aynı yerde gazetecilik alanında yüksek lisansını tamamladı. 
Öğrencilik yıllarında Yurt Haber Ajansı Erzurum Temsilciliği’nde asistan olarak görev yapan Adem Aksüt, 2001-2003 ve 2006-2008 yılları arasında Kanal 7 Haber Dairesinde çalıştı. 
Konya Büyükşehir Belediyesi KOMEK bünyesinde gazetecilik alanında dersler verdi. www.haberdem.com adlı haber sitesinde haber müdürü olarak görev yaptı. Beylikdüzü Belediyesi Basın Bürosu’nda kurumsal web sorumlusu ve sosyal medya uzmanı olarak görev yaparken TBMM AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’ün baş danışmanlığınına atandı. Ardından TBMM Ak Parti Grup Başkan Vekili Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun basın baş danışmanlığını 5 yıl süre ile yaptı. 01.12.2022 yılında ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler müşavirliğine atandı. 
Adem Aksüt evli ve üç çocuk babasıdır. 
Terme Bilgi Gazetesi Ailesi olarak Hemşehrimiz ve meslektaşımız Adem Aksüt’e yeni görevinde başarılar dileriz.