Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

AHMET SEZGİN İLE YGS ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

AHMET SEZGİN İLE YGS ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Terme Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi 12/B sınıfı öğrencileri, YGS öncesi moral ve motivasyon için sınıf öğretmenleri Şair-Yazar Ahmet Sezgin ile 5 Mart Cumartesi günü yemekte buluşup muhabbet ettiler; Terme caddelerinde yürüdüler.

Üniversite sınavı öncesinde öğrencileriyle bir lokantada yemek yiyen M.Akif Ersoy Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ahmet Sezgin, öğrencilerinin hepsine ?Güllerimi Ver Anne? ve ?Aşka Çağrı? isimli şiirlerini tek tek imzalayarak hediye etti; şiirlerini okudu. 12/B sınıfı öğrencileri ise, sınıf ve edebiyat öğretmenlerine bir çiçek ile yazdıkları mektupları verdiler. Bu sırada çok duygulu anlar yaşandı.

Ahmet Sezgin, yemek ve gezi sonrası öğrencilerine yaptığı konuşmada şöyle dedi: ?13 Mart´ta gireceğiniz YGS öncesi iyi bir stres atma ve moral depolama yemeği olduğuna inanıyorum bu buluşmamızın. Sizlerin mutlu olup çok rahatladığınızı görmekten çok büyük memnuniyet duydum. Terme´nin cadde, köprü ve meydanında yağmur altında ıslanarak yürümek, muhabbet etmek çok anlamlı ve zevkliydi sizlerle. Allah´a bir kez daha şükrettim sizin gibi vefalı, duyarlı, sorumlu, erdemli, edepli, gül yürekli öğrencilerim olduğu için.
Bu anlamlı yemeği ve güzel etkinliği mükemmel şekilde organize eden çok değerli öğrencim Gülşah Tomrukçu´ya; bu anlamlı yemek ve geziye katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim.


Allah hepinize başarılı ve hayırlı bir sınav nasip etsin. Sınavınız nasıl geçerse geçsin, hep yanınızda olacağımızı unutmayın. Gerçek hayat sınavında da başarılı olacağınıza inanıyorum. İnsanlık sınavında da hepiniz takdirliksiniz benim gönlümde. Hep sevgiyle, saygıyla, edeple birlik içinde olun. Sizlerle her zaman gurur duyuyorum. "Aşka Çağrı" isimli şiirimin son mısraında ifade ettiğim gibi, gerçek hayat, en güzel aşk ve şiir olsun!"
Mutlulukları gözlerinden okunan 12/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleriyle hatıra fotoğrafları çekindikten sonra birbirlerine başarılar dileyerek ayrıldılar.