Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AHMET SEZGİN, KİLİS´TEKİ ŞAİR BULUŞMASINDA

AHMET SEZGİN, KİLİS´TEKİ ŞAİR BULUŞMASINDA

Eğitimci-Şair-Yazar Ahmet Sezgin, Kilis 7 Aralık Üniversitesi´nin 29 Nisan Pazartesi gecesi organize ettiği "Sınırda Sesler" isimli III. Şiir/ Şair Buluşması´na katıldı.

Rektörlük konferans salonunda şiir programına katılan şairlerin biyografileriyle birlikte gecede okuyacakları şiirlerinin yer aldığı kitapçık, şiir dinletisi öncesi şair ve şiirseverlere hediye edildi.
Türkiye´nin farklı yerlerinden 9 şairin katıldığı şiir programında Termeli şairimiz ve gazetemiz yazarı Ahmet Sezgin de "Güllerimi Ver Anne" ve "Aşka Çağrı" isimli şiirlerini okudu.
3.Şiir/Şair Buluşması´nda şiirler okuyan diğer şairler şunlardı: Abdulvehap Ballı, Ahmet Koçak, Ali Genç, Fatih Budak, Hasan Fahri Tan, Muhammed Hüküm, Mustafa Doğan Karacoşkun ve Tarkan Başer.
Büyük bir ilgiyle dinlenen şiir dinletisinin sonunda Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Mustafa Doğan Karacoşkun, bütün şairlere ve dinleyicilere teşekkür etti. Katılımcı şairlere birer teşekkür ve hatıra plaketi takdim etti.
Şair-Yazar Ahmet Sezgin, katıldığı şiir programıyla ilgili şöyle dedi: ?Nüfusundan fazla Suriyeli muhaciri bağrına basan, yakın zamanda şehit ve gaziler veren, bomba seslerinin duyulduğu bir sınır şehrimizde Kilis 7 Aralık Üniversitesi´nin 3 yıldır "Sınırda Sesler" isimli şiir programı organize etmesi, şairlerin sesi ve gönül diliyle sesini duyurması; Türkiye´deki üniversiteler için örnek bir kültür-sanat faaliyetidir. Bizi "Sınırda Sesler" isimli şiir programına şair olarak davet edip en güzel şekilde ağırlayan, Rektör-Şair Mustafa Doğan Karacoşkun Hocam ile programa iştirak edip bizi yürekten dinleyen kardeşlerime çok teşekkür ederim.?