Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AHMET ERSOY İLKOKULU HALK OYUNUNDA İL BİRİNCİSİ OLDU

AHMET ERSOY İLKOKULU 	HALK OYUNUNDA İL BİRİNCİSİ OLDU

İlçemiz Ahmet Ersoy İlkokulu halk oyunları ekibi Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği yarışmasında, il birincisi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İle Halk Oyunları Federasyonu Samsun İl Temsilcliği tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışması son erdi.
 Halkın yoğun ilgili gösterdiği yarışma,geleneksel düzenlemesiz dalda minikler, geleneksel düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleştirildi.
    
    BU MUTLULUĞUN TARİFİ YOK
    İlçemiz Ahmet Ersoy İlkokulu halk oyunları ekibi Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği yarışmasında, il birincisi oldu. 
    İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, Okul Müdürü Münir Yüksel ve halk oyunları öğretmeni Erol Alan öğrenciler ile birlikte Kaymakam Metin Maytalman’ı ve Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç'ı ziyaret ettiler. 
    Kaymakam Maytalman ve Belediye Başkanı Ali Kılıç, okul yönetimini, öğrencileri ve sınıf öğretmenini tebrik eederek başarılarının devamını dilediler.
    Okul Müdürü Münir Yüksel de "Terme Ahmet Ersoy İlkokulu Müdürlüğü Halk Oyunları ekibimiz Küçükler Geleneksel Düzenlemeli dalda yapılan il birinciliği yarışmasında, il birincisi olarak okulumuza döndüler. Bu mutluluğun ilçemize yaşatılmasına vesile olan öğretmenimiz Erol Alan'a, ekibimizin kostümü ve öğrencilerimizin yarışmaya hazırlanmasında büyük emeği geçen emekli öğretmenimiz Suna Alan'a, ayrıca antrenörümüz Eda Yılmaz'a, İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Halil Seyrekli'ye ve İlçe Milli Ğitim Müdürümüz Özer Ersoy'a, Terme Kaymakamımız Metin Maytalman'a, Belediye Başkanımız ALi Kılıç'a, özellikle tatildeki zamanlarını bu yaışmaya harcayan güzel yürekli miniklerimize ve velilerimize yürekten teşekkür ederim."dedi