Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

AHMETBEY YATILI KIZ KUR'AN KURSUNDA PEYGAMBER SEVGİSİ TAZELENDİ

AHMETBEY YATILI KIZ KUR

Ahmetbey Kur`an Kursu tarafından Ahmetbey Yatılı Kız Kur`an Kursunda düzenlenen Hz Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlâkı konulu bayanlara yönelik olarak yapılan program büyük ilgi gördü.

2015 yılı Kutlu doğum programları kapsamında Terme Müftülüğü ve Ahmetbey Kur`an Kursu tarafından Ahmetbey Yatılı Kız Kur`an Kursunda düzenlenen Hz Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlâkı konulu bayanlara yönelik olarak yapılan program büyük ilgi gördü.

20 Nisan Pazartesi Terme Yatılı Kız Kur'an Kursu'nun çatı katında yapımı yeni tamamlanan konferans salonunda icra edilen kutlu Doğum Programına Samsun İl müftülük vaizi Firdevs Şana Konuşmacı olarak Katıldı.

Programın açılış konuşmasını Terme Kaymakamı İlyas Gün'ün eşi Gül Gün yaptı.

Açılışta okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından sinevizyon, ilahiler, şiirler ve oratoryo gibi etkinliklerle Hz Peygamber sevgisi gönüllerde tazelendi.
İl Müftülüğü vaizi Şana Konuşmasında komşuluk ahlâkından birlik ve beraberlik içerisinde yaşama ahlâkından bahsederken Hz. Peygamberin hayatından kesitler anlattı. Yatılı kurs öğrencilerinin okuduğu şiirler ve ilahiler duygu dolu anlar yaşattı. Programın sonunda davetlilere hayır sahipleri tarafından ikramlarda bulunuldu.