Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar
terme bilgi gazetesi- terme bilgi- terme imam hatip lisesi- yılmaz imanlık- terme haberleri-

AİHL´den ÖRNEK PROJE

AİHL´den ÖRNEK PROJE

"Dost Kitaplar Dost Öğrenciler" projesi çerçevesinde temin edilen kitaplar İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün kitap okuma projesi kapsamında Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Dost Kitaplar Dost Öğrenciler" projesi çerçevesinde temin edilen kitaplar İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Okul Müdürü Yakup AR projenin yıllardır hayalinde kurduğu bir proje olduğunu, bunu başarmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. İlçe Milli Eğitim müdürünün okulun bir mezunu olmasından ve bu projeye sahip çıkıp desteklemesinden dolayı ayrıca mutluluk duyduğunu belirtip teşekkür ettikten sonra sözü İlçe milli Eğitim Müdürüne bıraktı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, mezunu olmakla gurur duyduğunu ifade ettiği okulun idareci, öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı bu projenin ilçemizde ilk olduğunu ve diğer okullara da örnek olacağını belirttikten sonra, kitabın, bilginin en önemli güç olduğunu, gençlerin çok okuyarak ilim gücünü elde etmesi gerektiğini, bu gücün bütün güçlerin üstünde olduğunu söyledi. Ayrıca kaliteli bir ekiple gerçekleştirilen projelerin kaliteli olacağını vurguladı. Tekrar teşekkür ettikten sonra proje kapsamandı temin edilen kitapların törenle öğrencilere dağıtımını yaptı.

Dost Kitaplar dost Öğrenciler Projesi; Müdür Başyardımcısı Mehmet Türkan başkanlığında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Yusuf ziya Gürler, İbrahim Uzun ve Yılmaz İmanlık sorumluluğunda yürütülecek Projenin koordinatör öğretmeni Yılmaz İmanlık projeyi şöyle tanıttı:
?Öğrencilerimizi yedişer kişilik takımlar halinde bu projeye dahil ettik. Toplam kırk takım var. Her takımdaki her öğrenci yedi kitap okuyacak. Bu kitapların dönütü her ayın son perşembesi verilecek. Bu proje sonunda öğrencilerimizi çeşitli ödüllerle ödüllendireceğiz. Bu projenin ilçe ve ildeki diğer okullara model olmasını istiyoruz.

Öncelikle okul müdürümüz Yakup Ar bu projeye çok önem ve destek veriyor. İlçe milli eğitim Müdürümüz de bu konuda destek vereceğini söyledi. Kitapların seçilmesi ve temin edilmesi aşamasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ahmet Sezgin´den çok yararlandık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Okulumuzun idaresi, öğretmenleri ve idarecileriyle bu projeyi en güzel şekilde hayata geçireceğimize inanıyorum.? dedi.