Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, göğüslerini ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birliği ve huzuru için siper etmiş olan tüm şehit ve gazilerin, milletin nezdinde en muteber mertebe

 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, göğüslerini ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birliği ve huzuru için siper etmiş olan tüm şehit ve gazilerin, milletin nezdinde en muteber mertebeye eriştiklerini söyledi.

Bu toprakların aziz şehitler ve gazilerin fedakarca çabaları neticesinde vatan kılındığını, ay yıldızlı bayrağın, yine onlar sayesin de bu mukaddes vatan üzerinde özgürce ve gururla dalgalandığını ifade eden Milletvekili Köktaş, "Milli birlik ve beraberliğin, kahramanlığın ve vatan sevgisinin ölümsüz sembolleri olan, bu vatan ve bayrak uğruna cepheden cepheye koşan gazilerimiz, tartışmasız ülkemizin medarı iftiharlarıdır.

Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir Vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında da, yine aynı inanç ve kararlılık vardır.

Bu bakımdan bu ülkenin sessiz kahramanları olan şehit ve gazilerimizi, bu yüce mertebeye ulaşan kahramanlarımızın tümünü, sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz.

Ecdadımızın bizlere emaneti olan bu cennet vatanı korumak, ülkemizi muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmak, demokrasiyi tüm kurum ve kurallarıyla tesis etmek, demokrasiden, hukuktan ve özgürlüklerden taviz vermeksizin Türkiye´yi daha da güçlendirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız, milletimiz için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle ve dualarla anarken, tüm gazilerimize de şükranlarımı, minnet duygularımı sunuyorum." dedi.