Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTi´DE ZAFER KUTLAMASI

AK PARTi´DE ZAFER KUTLAMASI

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Milletvekili Genel Seçimleri´nden zaferle çıkan AK Parti ve MHP´nin seçim kutlamaları Terme´de renkli görüntülere sahne oldu.

Uzun süredir konuşulan ve merakla beklenen 24 Haziran seçimleri nihayet yapıldı. Türkiye bir kez daha sandıklarda Recep Tayip Erdoğan dedi.
Seçim sonuçları,Türkiye´nin hemen her köşesinde, merakla takip edildi. Vatandaşların ekranlardan takip ettiği sonuçları partililer, Terme´de kurulan Seçim Koordinasyon Merkezlerinden takip etti.
Sandıklar açıldıkça sonuçların Ak Parti lehine iyiye gitmesi partilileri sokaklara döktü.
SKM´lerde başlayan kutlamalar, sonucun netlik kazanmaya başlamasıyla Terme Cumhuriyet Meydanını adeta zafer meydanına dönüştürdü.
Havai fişek gösterileri eşliğinde yapılan kutlamalarda, Recep Tayip Erdoğan için coşku sloganları atılırken vatandaşlar göbek atıp, halay çekti.
Terme Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç meydanda toplanan kalabalığa ?Sizler o kadar büyüksünüz ki reisi bu ülkenin ilk cumhurbaşkanı, ilk başbakanı değil ilk başkanı yaptınız. Allah hepinizden razı olsun. Ülkemizin aydınlık geleceği için tüm müslüman alemi için inşallah ülkemizin geleceği aydınlıktır. Biz bunu siz değerli seçmenlerimize borçluyuz. Öyle duygu doluyuz ki bunu anlatmaya kelimeler yetmiyor. Umarım çıkan bu sonuç vatanımız, milletimiz için herkes için hayırlara vesile olur.? sözleriyle seslendi.
Terme´de davul zurna ve korna sesleri eşliğinde uzun araç konvoyları oluştu. Kutlamalar, geç saatlere kadar devam etti.