Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK PARTİLİLER İFTARDA BULUŞTU

AK PARTİLİLER İFTARDA BULUŞTU

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı´nın katkısıyla organize edilen iftar yemeği 16 Haziran 2017 tarihinde Terme Ulusoy Tesisleri´nde gerçekleştirildi.

İftar yemeğine Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel,İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, Ak Parti Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
İftar sonrası ilk konuşmayı Ak Parti İçe Başkanı Av. Ali Kılıç yaptı. Ali Kılıç; ´´Seçildiğimiz 2014 yılından bugüne değin yaklaşık 3 yıl içerisinde bir yerel seçim, iki genel seçim, bir cumhurbaşkanlığı seçimi, bir refarandum, bir de darbe atlattık. Çok şükür hepsinden alnımızın akıyla çıktık ben buradaki bütün dava arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Bugün işimiz her zamankinden daha zor ülkemize kurulmak istenen kumpasları görüyorsunuz. Bugün her zamankinden fazla birlik beraberliğe ve daha fazla çalışmaya ihtiyacımız var. Önümüzdeki süreç için teşkilat olarak daha güçlü Türkiye için hep birlikte çalışalım diyorum.
Başkan Ali Kılıç önümüzdeki kadir gecenizi ve bayramınızı tebrik eder. Katılımlarınız için teşekkür ederim´´ dedi.
İftar programında Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ´´İnsanların bir araya gelmesini sağlayan dava birliğine teşekkür ederek, ´´Türkiyenin nerden nereye geldiğini son 15 yılda herkes biliyor. Beraberce yaşadık.
Bu ramazan akşamlarında, iftarda etrafımıza baktığımızda şükretmek için ne kadar çok nedenimiz olduğunu görebiliriz. Suriye ye Irağa n biz burada huzur içerisinde iftar açabiliyorsak, oruç tutabiliyorsak bu ülke için canlarını seve seve feda eden şehitlerimiz sayesinde, şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Ruhları Şad olsun. Tabi şehitlerimiz diyince Çanakkale´den, 15 Temmuz´dan ve son günlerdeki terör saldırılarında canlarını feda eden kardeşlerimizi anıyoruz. Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Burada bizi yemekte bir araya getiren bütün dava birliğini sonsuza kadar devam etmesini dilerim. İş adamı İmran Okumuş´u saygıyla anıyorum kendisine selamlar gönderiyorum. Şimdiden kadir gecenizi tebrik ediyorum´´ dedi.
İl Başkanı Muharrem Göksel. ´´Ööncelikle ramazanınız hayırlı olsun. İyi günde kötü günde hep beraberiz. Terme teşkilatının çalışkanlığı hala devam ediyor. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız çalışmalara devam ediyor. Teşkilatlarımız var gücüyle çalışıyor ve halkla birlikte hak ettiği sonucu alıyor.´´ diyerek konukların kadir gecesini ve ramazan bayramını tebrik etti.