Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

AK KADINLARDAN ÖRNEK KAMPANYA

AK KADINLARDAN ÖRNEK KAMPANYA

?Hayat Kurtarma Sırası Kadınlarda? sloganıyla kan bağışında kadın farkındalığını artırmayı amaçlayan Ak Parti Terme Kadın Kollarının düzenlediği kan kampanyası yoğun ilgi gördü.

Ak Parti Terme Kadın Kolları, Türk Kızılayı öncülüğünde Ak Parti Samsun İl Kadın Kolları ve 17 ilçenin kadın kollarının desteğiyle 13-14 Haziran tarihlerinde Terme Cumhuriyet Meydanında kan kampanyası düzenledi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Güler Okumuş ve yönetim kurulu üyelerinin kan bağışlarıyla start alan kampanya hakkında Okumuş, şunları söyledi: “Terme`de, genelde erkeklerin ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyalarına kadınların ilgisi azdı. Kadınlarımızın bu tip kampanyalara ilgisini artırmak adına böyle bir kampanya düzenledik. Hedefimiz 110 ünite kan toplamaktı, hedefimize ulaştık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla iki gün boyunca Kızılay personelini yalnız bırakmayarak kan topladık. Toplanan bu kanların şifa bekleyen hastalara umut olacağını bilmek bizleri mutlu ediyor.”dedi.

Kadın kolları olarak bu tip etkinliklere devam edeceklerini belirten Okumuş, gösterdiği duyarlılık için kan bağışında bulunan herkese özellikle de bayanlara teşekkür etti.