Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AK PARTİ 18 YAŞINDA

AK PARTİ 18 YAŞINDA

Terme Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar, Ak Partinin 18. kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.

    Terme Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Ar, Ak Partinin 18. kuruluş yıldönümüyle ilgili açıklamalarda bulundu.
    Başkan İbrahim Ar; “ Bildiğiniz üzere Ak Parti 14 Ağustos 2001 yılında Türkiye’nin kabul edilmiş duası olarak kuruldu. Her seçimden çok şükür birinci parti olarak çıktı.14 Ağustos 2001'den 14 Ağustos 2019'a kadar sayısız darbe girişimleri atlattı. Allah’ın izniyle milletimizin yardımıyla bugünlere geldik. Ak Parti hükümetleri döneminde dört tane başbakan iki tane cumhurbaşkanı çıkardı. Devrim niteliğinde işler yaptı. Bu işlerin gerçekleşmesinde Cumhurbaşkanımızın ciddi emeği, özverisi var.  
    

Böyle bir teşkilatta bulunmaktan son derece gururluyum, mutluyum ve umutluyum.
Rabbim bize de bu dava uğrunda hizmetler yapmayı nasip etsin. Sizin de bildiğiniz üzere 2023-2071 hedeflerimiz var. Genel başkanımızın,  Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler var. Bu hedeflerde bizlere düşen, özellikle gençlerimize
düşen tarihimizi öğretmek. 1071'den başlayan çok güçlü bir tarihimiz var.16 ülkenin kurulduğu bu coğrafyadayız. Bu tarihimizi gençlerimize öğretebilirsek 2023-2071'in manasını da öğretmiş oluruz. 
    İleryen yıllarda Türkiye dünyada hak ettiği yeri almış olacak. Şu anda zaten dünyanın sayılı güçlü ülkelerinden biriyiz. Eskiden memur maaşını ödeyebilmek için İMFY'den borç alırken bugün İMFY'ye borç verir konumundayız. 
    

Öncelikle şunu belirteyim ki,  japonya da Hiroşima bombası atıldı. Almanya birinci ve ikinci dünya savaşında yerle bir oldu. Bugün geldiğimiz noktada Japonya teknolojide ilk sıralarda yer alırken Almanya da teknolojide inanılmaz derecede ilerledi. Bizler ise kendi içimizdeki çekişmelerden, boğuşmalardan bir türlü kurtulamadığımız için Türkiyeyi
hak ettiği yere getiremedik. 
    

Şuna inanıyorum ki bizi her ne kadar yüzde 51 destekliyor yüzde 49 gönül vermiyor olsada, Türkiye’nin menfaatine olan her konuda dünya görüşü ne olursa olsun, hangi partiyi destekliyorsa desteklesin, biz beraber olmalı ve öncelikle bunu başarmak zorundayız. 
    Daha sonra bizi desteklemeyen bize gönül vermeyenlerin neden acaba ak partiye destek vermiyor diye araştırmamız, onların gönüllerine girmemiz gerekiyor. 
    
    AK PATİ 2001 YILINDA KURULDU 
    Sayın     Cumhurbaşkanımızın başkanlığında 14 Ağuston 2001 yılında kurularak  İlk seçimlerde tek başına iktidar olmuş ve çok ciddi ivme kazanıp Türkiye’yi bugünlere getirmiştir. Rabbim önce genel başkanımızın sonra bizlerin yolunu bahtını açık etsin, inşallah nice 18 yıllara devam eder. Milletimizin ve vatandaşımızın gönlüne girmek için ne gerekiyorsa yapacağız.” dedi.