Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ 19 YAŞINDA

AK PARTİ 19 YAŞINDA

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim AR, Ak Partinin 19. kuruluş yıldönümü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim AR, Ak Partinin 19. kuruluş yıldönümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
    Başkan Ar, “Bildiğiniz üzere Ak Parti 14 Ağustos 2001 yılında kuruldu. Her seçimde çok şükür birinci parti olarak çıktı. 2001 yılından 2020 yılına kadar sayısız darbe girişimlerini başarıyla atlattı. 
    Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ülkemizi çok daha ileriye götürme adına halkımız ile omuz omuza hareket ederek gece gündüz demeden ve hiç yorulmadan 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda inanç ve azimle yürüyecektir” 
    AK Parti girdiği her seçimi Türk milletinin teveccühü ile açık ara kazandığını hatırlatan doğru, bu kutlu zorlu yürüyüşte iç ve dış odakların saldırılarına karşı yeniden diriliş ruhuyla güçlenen ak davamız, gerek parti kapatma davası, gerek 27 Nisan 2007 muhtırası, 17-25 Aralık kumpasları ve devamında ise 15 Temmuz’daki hain darbe girişimini halkımızın güçlü destekleri ve liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın cesur adımları ile hepsinin üstesinden gelinmiştir. 
    Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin girişimleri ile artık emir alan ülke konumundan çıkıp emir veren ülkemiz, coğrafyamızda mazlumların sesi olmuştur. 
    Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, Ahirette intikal edenleri rahmet ve şükranla yad ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle partimizin 19’uncu kuruluş yılının Terme’miz, ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. 
Hbr: Berkan KARAPIÇAK