Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK PARTİ, MHP, TERME TSO’DAN TEGİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK PARTİ, MHP, TERME TSO’DAN  TEGİAD’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Terme ilçe teşkilatı, Terme Ticaret Odası ve MHP Terme ilçe teşkilatı, TEGİAD yönetim kurulu başkanı seçilen Ahmet Şahin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    Ak Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar ve yönetim kurulu üyeleri, Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi ile MHP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, TEGİAD başkanı seçilen Ahmet Şahin ve yönetimini ziyaret ettiler. 
    27-28 Ocak tarihlerinde farklı zamanlarda gerçekleştirilen ziyaretlerde, Başkan Şahin ve yönetimine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
    
    “ORTAK PAYDA TERME” 
    Ak Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, öncelikle Terme TEGİAD başkanı seçilen Ahmet Şahin ile yönetim kurulu ekibine ve dernek üyelerine bu güzel birlikteliklerinden dolayı teşekkür ederek 2. dönemin memleketimize ve Termemize hayırlı uğurlu olmasını diledi.
    Memleketimizin ve ülkemizin güçlü STK’lara ihtiyacı olduğunu belirten Ar, “Bu yolda, bu tür birliktelikler ve oluşumlar her zaman bizlere de,  iş adamlarına da, memleketimizin şehrimizin dinamiklerine de hareket kazandırıyor. 
    Bizler Termemiz için ‘Ortak Payda Terme’ diyerek her zaman sizlere destek vermek adına elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bu bağlamda Ak Parti ailesi olarak Terme’deki  tüm STK’larımızı her zaman destekleyeceğiz ve çalışmalarına katkı sağlamak için istişare halinde olacağız. Söz konusu Termemiz olduğunda, gerek sanayi odaları, gerek esnaf odaları, gerek ticaret borsaları, gerekse tüm STK’larla her zaman iletişim halindeyiz ve olmaya da  devam edeceğiz. Sizlere bir kez daha böyle genç ve dinamik bir ekip kurduğunuz  için teşekkür eder başarılarınızın  devamını dilerim.
    PROJEDE GÖRÜŞLERE 
    AÇIĞIZ
    Yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini ileten Terme TSO Başkanı Ahmet Ekmekçi, ilçede ticaretin hız kazanması için somut adımlar atmaya çalıştıklarını söyleyerek projeler aşamasında görüşlere açık olduklarını, yönetimde gençlerin bulunmasının umut verici olduğunu söyledi. “Görevimiz Terme'ye istikrar kazandıracak fabrikalar, markalar kazandırılmasıdır.”diyen Ekmekçi “Aklınızda projeler, fikirler varsa onları da bize söyleyin, yol arkadaşlığı yapalım ki Terme kazansın”dedi.
    HER KOŞULDA YANINIZDAYIZ
    MHP Terme İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel de, TEGİAD’ın Terme’ye yapacağı her hizmette, her koşulda yanlarında olduklarını ifade ederek “Genç iş insanları kardeşlerimizin her türlü sorunlarında kendilerine destek olacağımızı belirtir, çıkmış oldukları bu zorlu yolda kendilerine başarılar dileriz.”dedi. 
    ŞAHİN: BU YOLA TERME’YE 
    HİZMET İÇİN ÇIKTIK
    TEGİAD Başkanı Ahmet Şahin, kendilerini ziyaret eden herkese teşekkür ederek konuyla ilgili de bazı açıklamalarda bulundu.“Bizler TEGİAD ailesi olarak, yerelde Karadeniz Genç İşadamları Federasyonu ile genelde Türkiye Genç İş Adamları ve Girişimciler Kofederasyonu’na bağlı, Samsunumuza ve Termemize hizmet için iş adamlarımıza güç ve kuvvet olmak adına yerelde ve genelde temsileyet sağlayan bir sivil toplum kuruluşuyuz. Bu amaç doğrultusunda siyaset, dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm TEGİAD aile üyerimizle  birlikte ülkemize ve memleketimize, ekonomik olarak nasıl katma değer sağlarızı dert edinen bir oluşumuz. Bu oluşumda her zaman Termeyi, iş insanlarımızı güçlendirmek için faaliyetler içinde bulunacağız. 2015'ten bu yana dernek olarak, bir çok sosyal proje ve faaliyette bulunduk. İnşallah önümüzdeki süreçte bu bayrağı hep birlikte daha ileriye taşıyacağız. Ekip arkadaşlarımla birlikte hizmet için bu yola çıktık. Gerek siyasi gerekse kamu kurum ve kuruluşları temsilcileriyle ‘ortak payda Terme’ diyerek istişare içerisinde olacağız.”dedi. Hbr: Murat KILIÇ