Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

AK PARTİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI CELAL UZUNKAYA GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI  CELAL UZUNKAYA GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Memleketi Samsun'dan AKP Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Eski Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ilçe ziyaretleri kapsamında Terme'yi ziyaret etti.

 Terme'de Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Uzunkaya, gazetemizi de ziyaret etti. Uzunkaya'ya ziyaretinde AK Parti eski Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya, kardeşi İŞKUR eski Genel Müdürü Cafer Uzunkaya eşlik etti. 
Celal Uzunkaya'yı gazetemizde ağırlayan imtiyaz sahibi Süleyman Karapıçak, Uzunkaya'ya çıktığı bu yolda başarılar diledi.
Kendi şehrinden aday adayı olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Uzunkaya da adaylık sürecinden şu şekilde bahsetti:

“Biz hemşehrilerimizle hiç kopmadık”
“Samsun'da doğdum, ilk ve orta eğitimimi burada tamamladım. Her ne kadar bu kentten eğitim ve görevlerim nedeniyle ayrılsam da, ailem geçmişim, hepsi Samsun'dur. 48 yıllık devlet hizmeti sonrası evime geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gurbette iken Samsun'un elçisi gibi hemşehrilerimizle derneklerde hep birlikteydik.  Samsunlu olmaktan her zaman gurur duydum. Allah bana nasip etti, üst görevlerde bulundum. Komiser yardımcılığından, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne  kadar uzanan yolda, bir Samsunlu olarak biliyorum ki, hemşehrilerimin de gururu oldum. Biz hemşehrilerimizle hiç kopmadık "

“Ortak Aklı Hakim Kılacağım”
AK Parti Belediyecilik vizyonuyla, Samsun'a ve Samsunlulara vefa borcumu ödemek için Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip oldum. Kentimizde ortak aklın, birlikteliğin, halkın önceliklerinin belirlenmesinin öneminin bilincindeyiz. Eğer kentime hizmet etme şansı bulursam, 'ortak aklı hakim kılacağım ve STK'lar ile birlikte, halkın taleplerini dikkate alarak, bu kent için ne öncelikliyse, o konulara ağırlık vermek istiyorum. Ayrıca Samsun'un ekonomisine  Büyükşehir Belediyesi olarak, yeni yatırımcılar davet ederek, yatırım alt yapısını hazırlayarak katkı vermek istiyorum. Benim kentimin çocukları büyük şehirlerde iş aramaya gitmesin, evinde yuvasında geçimini sağlasın istiyorum. Eksiklerimiz var, biliyorum, bugüne  kadar yapılanların üzerine koymaya, çıtayı yükseltmeye talibim”