Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

AK PARTİ STK ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

AK PARTİ STK ZİYARETLERİNE HIZ VERDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Terme Belediye Başkanı Şenol Kul öncülüğünde Ak Parti Terme İlçe Teşkilatı da sivil toplum kuruluşlarını ziyarete hız verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Türkiye genelinde olduğu gibi Ak Parti İlçe Teşkilatı da sivil toplum kuruluşlarını ziyarete hız verdi. Belediye Başkanı Şenol Kul`un öncülüğünde yapılan ziyaretlerde STK`larla görüş alışverişi yapıldı.
Belediye Başkanı Şenol Kul, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Ali Kılıç, Ak Parti Terme ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Terme Belediye Meclis üyelerinin katıldığı ziyaretler kapsamında Terme Ticaret ve Sanayi Odası,Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Terme İş adamları Derneği de ziyaret edildi.

Ziyaret programlarında açıklamalarda bulunan Başkan Kul, “Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 12 yıldan bu yana Türkiye`nin temel sorunlarını çözmek için cesaret ve kararlılıkla mücadele etti. Nitekim geldiğimiz noktaya baktığımızda adından söz ettiren güçlü bir Türkiye görmekteyiz. İnşallah önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu yeni Türkiye`nin inşasına çok önemli bir taş ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. 12 yıldır yapmış olduğu çalışmalarla, Türk milletinin gönlünde ayrı bir yeri olan Recep Tayyip Erdoğan`ı Cumhurbaşkanı olarak Köşk`e çıkartacağız. Bu Türkiye`nin farklı bir yürüyüşü ve farklı bir süreci olacaktır.”dedi.

CUMHURBAŞKANINI SEÇMEK DEMOKRASİ İÇİN BÜYÜK ADIMDIR
Ülkenin tarih boyunca farklı süreçlerden ve sıkıntılardan geçtiğini ve her seferinde insanların birlik beraberlik ve vatan sevgisi duygularının sıkıntıları atlatmakta en önemli etken olduğunu dile getiren Başkan Kul, Sözlerine şöyle devam etti: “İlk defa 10 Ağustos tarihinde yine farklı bir sandık gelecek önümüze. Bizler yani Cumhur, ilk defa Cumhurbaşkanını seçecek. Bu 10 Ağustos`ta gerçekleşecek ve Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız, şu an Cumhurbaş-kanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, inşallah 10 Ağustos tarihinden sonra da Cumhur’un başına geçerek Türkiye`yi farklı bir sürece, farklı bir yola kavuşturacaktır.”dedi. 

Ziyaretler sonunda konuşan Terme Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetim kurulu Başkanı Barış Aktepe ve Terme İş Adamları Derneği Başkanı Muharrem Çelik Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye için hayırlı olmasını temenni ettiler.